Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 18 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o mare surpriză

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 18 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi de bilanț sufletesc. Avem mai multe de spus și de făcut și o să ne achităm rând pe rând de toate obligațiile morale și materiale.

 

Vibrația zilei este 9 și încheiem o etapă și începem alta, cu dreptul.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 BERBEC

Se poate să primiți ceva în dar, care să fie o mare surpriză, tocmai pentru că e greu de făcut rost de orice. O să-i aveți în jurul vostru pe cei dragi și o să facă fiecare câte ceva să arate frumos și casa și curtea, balconul, să ajutați și la prepararea delicateselor de diseară, la noapte.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 TAUR

Vor fi, ca pentru toată lumea, niște sărbători altfel și pentru voi, dar căldura familială o să fie neprețuită. Aveți încredere că o să vă descurcați frumos cu toate demersurile, care țin de siguranța familiei. O să faceți orice ca să le oferiți alor voștri protecție, liniște sufletească.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 GEMENI

O să vă bucurați și voi de atmosfera din jur, de veștile bune pe care o să le primiți și poate aveți de făcut și vreun anunț. Voi păreți împăcați cu situația, v-ați găsit resurse interioare de susținere, suport mental și poate și emoțional, c-oți fi îndrăgostiți de cineva.

Citește și
Horoscop 3 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Horoscop 16 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii
HOROSCOP 18 APRILIE 2020 RAC

Poate o să fiți conectați cu rudele și cu prietenii, ca să fiți una și cu sărbătoarea Învierii, fiecare la el acasă. O să vă facă o surpriză cineva care vă iubește, vă trimite electronic ceva, un mesaj, o felicitare, o cerere în căsătorie, mai știi, e surpriză.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 LEU

Mai e puțin și o să puteți fi împreună cu cei dragi, nu chiar la noapte, dar vă vedeți în video, vă auziți și o să vă ajute psihic, sufletește revederea. Vă bucurați de o atenție specială din partea cuiva care vrea să fiți împreună și o să vă faceți surprize unul altuia, de la distanță, deocamdată.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 FECIOARĂ

O să pregătiți cu tot dichisul, ca și cum ați avea musafiri, masa de Înviere și o să vă bucurați de momentul de grație. Apare cineva, chit că vă lasă la ușa casei o floare, un pachețel și pleacă, tot e ceva, ca să știți că e cineva care vă iubește și o să visați la momentul când o să fiți împreună.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 BALANȚĂ

Se poate să primiți și azi asigurări din partea unui angajator că o să vă păstreze un loc pentru când luăm startul la treabă. Nevoia de a-i simți aproape pe cei dragi aflați departe o să vă facă să descoperiți noi variante de comunicare și o să vă scrieți, o să vă aplelați în video.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 SCORPION

O să vă treziți cu vreun cadou și de la cineva aflat departe. Vine un curier, cineva care vă lasă un cadou și pleacă. V-ați rezervat un timp pentru pregătiri, decorațiuni și alte mărunțișuri și un timp al vostru, să faceți un bilanț interior, să faceți pace cu voi înșivă.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

E cineva care vă duce grija și dorul și o să vă faceți promisiuni de viață în doi, dacă separarea v-a convins că nu e bine de unul singur. O să faceți cumva să acordați sărbătorii de Înviere importanța cuvenită, chiar dacă stați acasă și o să fiți în direct cu prieteni, rude, vecini pe net, pe terasă.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 CAPRICORN

Se poate să mai primiți bunătăți, pe lângă cele pe care o să le preparați voi și o să fie masă bogată, festin. Se poate să faceți niște modificări de ultimă oră pe acasă, poate de dragul celor mici și o să creați o magie care să vă facă să uitați de izolare și alte frustrări.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

O să vă caute cineva cu care n-oți mai fi vorbit de o groză de timp și o să reînnodați o relație care să vă aducă un confort sufletesc. O să vă abțineți cu greu să nu cheltuiți și azi bani, că o să dați de vreo ofertă online, ceva ieftin, atrăgător, apetisant și o să vreți să le faceți o surpriză alor voștri.

HOROSCOP 18 APRILIE 2020 PEȘTI

Poate o să vă confecționați diverse lucruri pentru ornamentica locuinței și simțiți în felul vostru că e un moment special pe care o să-l împărtășiți celorlalți, în video. O să primiți vești care să vă destindă, să vă alimenteze speranța că o să faceți lucrurile pe care vi le-ați dorit în curând și toți ai voștri să fie feriți de pericole.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult