Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 15 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care s-ar putea trezi cu un șef nou

Horoscop 15 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a visării. Tot ce-am proiectat în viitor se concretizează și putem culege roadele. Visul a devenit realitate.

Vibrația zilei este 6 și să avem grijă să nu se destrame visul.

Horoscop 15 octombrie 2024 - BALANȚĂ

O să realizați niște lucruri la care visați de multă vreme și o să vă lansați pe piață cu produse noi că aveți de ceva timp ideile care vă pot aduce confirmarea profesională.

Apare cineva care pare să fie trup și suflet alături de voi și dacă sunteți în căutarea perechii potrivite s-ar putea s-o fi găsit.

Horoscop 15 octombrie 2024 - SCORPION

Vi se fac promisiuni de bani și o să vă alegeți poate o colaborare, niște activități extraprofesionale care să vă suplimenteze veniturile că aveți multe lucruri de cumpărat.

Se poate să faceți o achiziție pe bani mai mulți, poate o să fie nevoie să luați și un credit, la o adică.

Horoscop 15 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să lucrați împreună și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să intrați în această combinație partenerială și să vă meargă și bine.

O investiție care promite să v-aducă – în timp – câștiguri, nu de pe-o zi pe alta. Atenție în ce investiți.

Horoscop 15 octombrie 2024 - CAPRICORN

Se poate să vină alt șef, cu pretenții noi, sau poate vă duceți voi la alt loc de muncă pentru că vor fi bani mai mulți, și munca nu vă displace.

E cineva care încă mai vrea să vă ceară niște explicații, deși relația se încheiase, dar e de văzut dacă și voi mai aveți ceva de spus.

Horoscop 15 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

Visați cu ochii deschiși la o plecare pe undeva și o să puteți da o fugă în weekend că dorul de cineva nu vă dă pace. Și strângeți bani să aveți de drum.

Se-ntâmplă să mai vină de undeva niște bani și să vă luați un cadou ca să-i faceți o surpriză cuiva drag.

Horoscop 15 octombrie 2024 - PEȘTI

Noutăți, care să vă meargă la suflet! Poate vine cineva care v-aduce vești bune, o să vă fie și de ajutor, la modul concret, și poate fi o legătură sentimentală la mijloc.

Se poate să-și facă, abia acum, un medicament, un tratament efectul la mijloc.

Horoscop 15 octombrie 2024 - BERBEC

Vi se împlinește o dorință, să vă-ntâlniți cu cineva, sau să primiți un lucru pe care vi-l doreați de multă vreme și să fie un succes.

Ar mai fi ceva bani de luat de undeva și să rezolvați chestiuni care țin de casă, de familie.

Horoscop 15 octombrie 2024 - TAUR

Poate duceți, ori scoateți mașina de la reparat și o să vă faceți planuri de călătorie că ați fi promis cuiva să-i faceți o vizită, prin țară, pe undeva.

O să-ntâlniți și voi pe cineva care se asortează cu felul vostru de a fi și o să vă bucurați de un trai fericit în doi.

Horoscop 15 octombrie 2024 - GEMENI

E posibil să luați mai mulți bani de la serviciu că vi s-au dat, poate, mai multe proiecte de făcut și o s-aveți de cheltuială, de plimbare.

Poate abia acum vă sunt plătite niște sume pe care trebuia să le luați mai de mult și o să vă bucurați de o libertate de mișcare.

Horoscop 15 octombrie 2024 - RAC

E ceva important de făcut și o să căpătați mai mare încredere în voi dacă și rezolvați treburile respective că se pare că miza e una serioasă.

Poate se-anunță cineva în vizită și mai rămâne o zi, două pe la voi, c-o fi de pe alte meleaguri și o să vă-nțelegeți de minune.

Horoscop 15 octombrie 2024 - LEU

Se conturează niște rămășițe de bani, de ici, de colo și o să vă puteți cumpăra ce-aveți nevoie că v-ajung banii, nu mai sunt restricții financiare.

Poate mai țineți cont și de starea sănătății ca să aveți o formă de competiție, să bateți concurența.

Horoscop 15 octombrie 2024 - FECIOARĂ

Vă invită cineva la o tratație, poate vă duceți și la un spectacol, la vreun film și o să aveți și o companie agreabilă, poate cu un prilej anume.

E posibil să vă pice cu tronc cineva care e pe tiparul vostru și să vă armonizați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult