Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

O să ne simţim bine şi acasă în confortul nostru şi în vizită, iar dacă plecăm într-o escapadă turistică o să fie şi mai şi. Vibraţia zilei este 6 şi avem nevoie de armonie în jurul nostru să ne dezvoltăm frumos.

RAC Se poate să intraţi la cheltuială pentru că va duceți la o nuntă, sau daţi de nişte obiecte la reduceri şi nu vreţi să rataţi un chilipir. O să vă-ntrețineți buna dispoziţie pe la evenimentele la care o să fiţi invitaţi şi poate mai aflaţi noutăţi legate şi de un job care vi s-ar potrivi.

LEU O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite la o cafea, la plimbare, să aveţi un timp al vostru. Sunteţi plini de energie şi o să vă deplasaţi cu uşurinţă spre destinaţia unde sunteţi aşteptaţi de prieteni, rude, şi poate se lărgeşte cercul de prieteni, cu ocazia asta.

FECIOARĂ Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă daţi răspunsul cu privire la o posibilă relaţie, dacă vă-ncumetați, să nu. 

BALANŢĂ Relaţia cu partenerul de cuplu are unele minusuri de care puteţi scăpa dacă o să vorbiţi deschis, să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Voi sunteţi înconjuraţi de prieteni pentru c-aveţi mai multe reuniuni pe parcursul zilei şi o să vă şi distraţi poate e şi vreo competiţie la care o să luaţi parte.

Citește și
horoscop
Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

SCORPION Se poate să descoepriti în grupul de prieteni pe cineva care se-arată interesat de voi, dar nu îndrăzneşte să se-apropie - poate-l ajutaţi. Se poate să fiţi activi pe scena socială şi să vă faceţi cunoscute părerile şi calităţile ascunse, poate vă duceţi la un workshop, ţineţi speech-uri motivaţionale.

SĂGETĂTOR Un dus-întors, chiar şi în fugă, spre mare, munte şi-napoi o să fie o doză mulţumitoare de relas-activ. Aveţi chef de plimbare şi să vă întreţineţi cu oamenii care vedeţi că rezonează cu voi pe mai multe planuri, şi o să vă meargă bine, sufleteşte.

CAPRICORN Poate vi se promit nişte bani, c-aveţi o restanță pe care ba ați primit-o sau oţi fi vândut ceva şi azi, mâine încasaţi banii. Acele lucruri pe care voiaţi de multă vreme să le dicutati cu fiinţa pe care o iubiţi se pot tranșa la un grătar, o cafea, la o cină romantică, după gust.

VĂRSĂTOR Se poate să aflaţi unde şi cu cine o să vă petreceţi o parte din concediu şi asta o să vă anime, că eraţi în expectativă. Voi cu tineretul se pare că vă-nțelegeți cel mai bine în perioada asta şi o să desfăşuraţi activităţi recreative, o să ieşiţi la picnic, vă duceţi la malul mării.

PEŞTI O s-aveţi prilejul să vă găsiţi şi voi jumătatea, să aveţi cu cine să împărțiți bune şi rele, că singurătatea nu e pentru voi. Întrevedere cu cineva care o să vă facă o declaraţie că nu poate trăi sau munci fără voi! E flatant şi o să luaţi o decizie să ştie şi omul ce să facă.

BERBEC Se poate să vă duceţi la o zi de naştere, la un botez sau la un miniparty, un concurs de-al copiilor, o serbare. Voi vă puteţi îndrăgosti lulea - de cineva care e o persoană seducătoare şi nu e departe de stilul vostru, ba chiar o să vă regăsiţi în felul ei de a fi.

TAUR Poate se-adună rude, prieteni să trageţi un chef c-a intrat cineva la liceu, că şi-a găsit serviciu sau omul visurilor. În continuare persista şansa de a vă reface viaţa de cuplu şi să apară sau să re-apară cineva alături de care să fiţi fericiţi pentru că sunteţi făcuţi pentru relaţia de doi.

GEMENI Se poate să vă duceţi într-o vizită, poate vă cheamă cineva la casa de vacanţă şi pentru jumătate de zi, măcar, o să uitaţi de orice stres. Poate vă duceți în afara oraşului la un picnic la pădure, într-un parc de agrement, un aqua land să vă bucuraţi împreună cu ai voştri de aer şi de atmosferă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult