Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 12 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie primește o veste bună de la cineva care îi propune o colaborare

Horoscop 12 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi frumoasă. O să ne facem timp și pentru noi, și pentru ce ne-au rugat ai noștri și știm că le place și o să fie o bucurie colectivă.

Vibrația zilei este 3 și putem călători și să ne și distrăm c-o să ne dăm voie.

Horoscop 12 octombrie 2024 - BALANȚĂ

O să puteți repara o relație care v-a făcut fericiți și or să vă reușească și celelalte lucruri care țin de latura profesională.

O să primiți o invitație la masă, poate e un eveniment festiv, sau o cină în doi, un tête-à-tête, poate fi și ziua voastră de naștere.

Horoscop 12 octombrie 2024 - SCORPION

O invitație într-o stațiune de agrement și vă duceți, că disponibilitate pentru deplasare există, grupul cu care mergeți e vesel și o să fie distracție.

A sosit și momentul adevărului în relația de cuplu și o să spuneți lucrurilor pe nume că vreți să fiți fericiți.

Horoscop 12 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

O apariție surpriză! Vă scoate cineva la o plimbare că poate are să vă facă niște confidențe și viața voastră poate lua o întorsătură fericită.

Sunt câteva evenimente prin oraș și o să le treceți în revistă, că sunt și niște prieteni cu care vreți să schimbați o vorbă și profitați de ocazie.

Horoscop 12 octombrie 2024 - CAPRICORN

O veste bună de la cineva care vă propune o colaborare și dacă mai încape în programul de timp liber o s-o acceptați.

Se poate să recuperați niște bani, e cineva care avea să vă dea înapoi o datorie și o să aveți de cheltuială, să ieșiți pe-afară.

Horoscop 12 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

E posibil să întâlniți pe cineva în plimbările voastre și să vi se pară potrivită, persoana, pentru o relație, dacă n-aveți partener de cuplu.

Se pare că v-a răzbătut dorul de cineva care e departe și o să vă mobilizați s-ajungeți până acolo și vă-ntoarceți mâine, eventual.

Horoscop 12 octombrie 2024 - PEȘTI

O invitație la o aniversare, poate și alt motiv de petrecere, o căsătorie, un botez și o să revedeți prieteni pe care nu i-ați mai văzut cine știe de când.

Se poate să apelați la economii ca să vă duceți cu un cadou la niște sărbătoriți sau ca să vă compuneți o ținută de eveniment.

Horoscop 12 octombrie 2024 - BERBEC

O să fiți de față când își fac jurăminte pe viață niște prieteni și va fi un moment încărcat de emoții că poate vă influențează și vouă deciziile.

Revin acei prieteni cu care ieșeați pe la evenimente și o să vă faceți mai des program de timp liber ca să fiți în gașcă.

Horoscop 12 octombrie 2024 - TAUR

O întâlnire - de suflet, poate fi o cină romantică și să fie un prilej să vorbiți deschis despre problemele din relația de cuplu și să găsiți și soluții.

Poate preparați ceva delicios și-i chemați pe prieteni pe la voi, mai stați la povești că ați fost numai ocupați cu munca.

Horoscop 12 octombrie 2024 - GEMENI

Poate reluați o preocupare deconectantă, un hobby și o să descărcați acolo toate furiile, tensiunile, ca să fiți în formă de luni încolo.

Poate vă duceți la o ceremonie religioasă, poate e o nuntă, sau o fi un botez și o să vă placă.

Horoscop 12 octombrie 2024 - RAC

Se poate s-aveți vreun sărbătorit în familie și o să-i chemați pe prieteni, frați, surori la o cafea, o înghețată.

Se poate să vă invite cineva la un spectacol și dacă n-aveți alt program, musafiri, cine mai știe ce, vă duceți.

Horoscop 12 octombrie 2024 - LEU

Grupul de prieteni face convocarea să plecați într-o escapadă turistică și să alegeți împreună traseu, destinație, escale, ca să fie toată lumea de acord.

Pare să fie un motiv special să faceți o tratație, dar să preferați ieșirea la un restaurant în locul petrecerii de-acasă.

Horoscop 12 octombrie 2024 - FECIOARĂ

E posibil să vă duceți la un eveniment de familie, poate fi și în alt oraș, se căsătorește cineva și o să fiți și voi acolo.

Se poate să ieșiți la o plimbare, poate le faceți o vizită nepoților, ca să strângeți relațiile de familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult