Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 10 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin ceva mai mulți bani și se descurcă mai bine financiar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 10 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi destinsă. Avem energie, chef de viață, de plimbare și de făcut treabă, că ne simțim în elementul nostru.

Vibrația zilei este 1 și o putem lua de la-nceput cu ceva în care chiar credeam.

Horoscop 10 septembrie 2024 - FECIOARĂ

Să vă dați întâlnire cu un partener de afaceri să reluați un subiect mai vechi legat de un proiect în care v-ați putea implica și de pe urma căruia v-ați alege cu bani frumoși.

Se poate să vi se plătească abia acum niște ore suplimentare și s-aveți bani pentru o escapadă turistică în weekend.

Horoscop 10 septembrie 2024 - BALANȚĂ

O invitație să plecați pe undeva chiar și cu treabă, dar o să fie și o gură de oxigen c-o să vă bucurați de peisaje, printre altele.

E un suflu de prospețime în sfera sentimentală și o să vă edificați în privința partenerului de cuplu, o să știți că e exact ce vă trebuie, sau nu.

Horoscop 10 septembrie 2024 - SCORPION

Sunteți niște oameni dispuși să v-ajute dacă le cereți ajutorul și o să fie nevoie la un moment dat, ca să vă puteți elibera de niște corvezi.

V-ați putea repezi și cu trenul, dacă mașina voastră are ceva și să le faceți o vizită unor rude apropiate, sau prieteni.

Horoscop 10 septembrie 2024 - SĂGETĂTOR

Noutăți – vă caută cineva care vrea să vă împărtășească o impresie, un crez, poate vă face o declarație de dragoste și o să vă cam lase muți de uimire.

E momentul să faceți acele demersuri pe care le-ați tot amânat ca să vă luați drepturile cuvenite, bani, bunuri.

Horoscop 10 septembrie 2024 - CAPRICORN

Poate vă-nscrieți în audiență la șefi ca să le cereți niște înlesniri, să vi se aprobe un proiect c-aveți nevoie de mai mulți bani în perioada asta.

E cineva dintr-o fostă relație care a rămas cu nedumeriri și vrea să vă mai pună câteva întrebări ca să se liniștească.

Horoscop 10 septembrie 2024 - VĂRSĂTOR

Apar numeroase solicitări, să vă implicați în câteva proiecte care v-ar aduce satisfacții profesionale, bani, relații care v-ar propulsa în carieră.

Se pare că v-ați cam neglijat sănătatea și dacă o să continuați așa n-o să vă fie bine, mai dați și pe la doctor.

Horoscop 10 septembrie 2024 - PEȘTI

O să vă dați interesul să onorați contractele de la slujbă, să mai lucrați și în particular dac-o fi și-o fi ca să vină bani din mai multe surse că nu e de-ajuns salariul.

O să se țină cont de preferințele voastre și o să vi se dea de lucru ce vi se potrivește și o să fie convenabil.

Horoscop 10 septembrie 2024 - BERBEC

Vi se deschide un traseu de succes pe linie profesională și o să vă placă, o să câștigați și bani și veți păstra și legătura cu unii dintre partenerii de afaceri.

Poate se va găsi o variantă de recompensă, un voucher, o primă salarială, câteva zile de concediu, pentru ce-ați muncit.

Horoscop 10 septembrie 2024 - TAUR

Vi se lansează invitația să plecați în weekend pe undeva, poate la niște prieteni acasă și să stați câteva zile ca să vă tihnească.

Poate le pregătiți o surpriză copiilor, le cumpărați ceva frumos, poate fi o mini-petrecere, sau e un concurs cu prietenii.

Horoscop 10 septembrie 2024 - GEMENI

Se observă o cheltuială și beneficiari pot fi copiii. În primul rând, dar se poate să plecați împreună la sfârșit de săptămână la mare, munte, undeva.

Se poate să vă-ndrăgostiți – lulea – de cineva, dacă n-aveți companion de viață și să fie partenerul vostru de cuplu de-aici încolo.

Horoscop 10 septembrie 2024 - RAC

Aveți gânduri mari și cu serviciul, cu cariera și cu casa și o să vă străduiți să le rezolvați pe toate ca să meargă totul șnur, ca uns.

Poate vă interesați de niște studii, ca să vă-nscrieți la o școală de prestigiu, sau poate e vorba despre studiile copiilor.

Horoscop 10 septembrie 2024 - LEU

O să preferați o activitate sportivă, recreativă, alteia care v-ar ține pe loc și n-ați putea descărca tot stresul acumulat, că simțiți nevoia de mișcare, să dați dovadă de flexibilitate.

Vin ceva mai mulți bani, poate ați găsit finanțare, și o să vă descurcați mult mai bine cu banii în perioada asta.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult