Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 10 martie 2018. Părem nerăbdători să schimbăm carte ceva, să aducem lucruri noi în viaţa noastră şi să-i facem fericiţi pe cei din jur, c-avem multe de oferit.

Horoscop 10 martie 2018. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să păşim cu dreptul într-o nouă relaţie.

Horoscop astăzi. PEŞTI: O puteţi porniţi la drum, ocazii se vor ivi şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi, să daţi drumul proiectelor noi. O invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi şi să se lase cu declaraţii de dragoste, planuri pe termen lung şi o să ajungeţi, poate şi la căsătorie.

BERBEC: O persoană şarmanta vă dă târcoale şi dacă nu e nimeni în viaţa voastră sentimentală poate daţi curs unei poveşti de dragoste. Or să v-aştepte prietenii la mondenităţi, să vă distraţi, să puneţi la cale alte evenimente festive şi să simţiţi că trăiţi din plin.

TAUR: O să puteţi întâlni şi voi pe cineva cu care-o să vă vedeţi mai des ca să aflaţi dacă sunt şanse să convieţuiţi, să formaţi un cuplu. Voi o să revedeţi nişte prieteni cu care ieşeaţi mai des înainte pe la mondenităţi şi o să recreaţi atmosfera de altădată, poate o să lucraţi ceva în timpul liber comun.

Citește și
horoscop
Horoscop 8 martie 2018. Noi colaborări în carieră pentru aceste zodii

GEMENI: O persoană de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vă căută, vă scoate la plimbare, reluaţi o poveste de dragoste care o să fie vindecătoare. O plecare în excursie v-ar mai spăla gândurile şi v-ar ajuta să vă puneţi ordine în proiectele pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit, până la sfârşitul anului.

RAC: Se poate să vă fie mai greu să găsiţi frecvenţă de comunicare potrivită cu fiinţa iubită, dar cu răbdarea care vă caracterizează o să reuşiţi. O puteţi porni şi voi la drum şi să vă-ntoarceţi mâine, dac-aveti unde să înnoptaţi, anturajul e pe gustul vostru şi n-aveţi treaba pe-acasă, obligaţii de familie.

LEU: Poate reluaţi o activitate de grup, să vă menţineţi în aceeaşi formă de competiţie, să păstraţi spiritul de echipă. Vă puteţi duce la distracţie cu familia, cu prietenii, o să faceţi şi puţin sport, şi-o să fiţi fresh de luni încolo, să puteţi face față obligaţiilor deserviciu.

FECIOARĂ. Puteţi reînnoda o relaţie sentimentală şi să refaceţi armonia din relaţia de cuplu, pentru că sunt promisiuni de stabilitate. Se poate să ieşiţi la cafea cu cineva care insistă să lucraţi împreună şi o să discutaţi - în mare - despre proiectul respectiv şi o să vorbiţi pe larg de saptămana viitoare încolo.

BALANŢĂ: E cineva care vrea să vă-ntâlnească, să ieşiţi la o cafea şi poate creaţi contextul necesar să aflaţi dacă aveţi puncte comune. O invitaţie la o masă festivă, poate fi şi doi şi să fie punctul de plecare într-o relaţie de dragoste să vă pregătiţi de pasul următor - întemeierea unei familii.

SCORPION: Poate-i invitaţi pe fraţi, surori, pe la voi, faceţi o masă mare şi o să vă bucuraţi de veştile bune şi de planurile care sună bine. Aţi putea ieşi cu prietenii la o reuniune mondenă, să mai cunoaşteţi şi alţi oameni, să aflaţi ce e nou, şi să cultivaţi nişte relaţii, poate vi se deschid nişte uşi.

SĂGETĂTOR: Puteţi pleca şi cu trenul să le faceţi o vizita unor prieteni sau cu microbuzul, dacă maşina voastră e în service sau n-aveţi bani de benzină. Simţiţi nevoia unei schimbări şi poate plecaţi pe undeva, o să adoptaţi şi alt look, o să mai frecventaţi şi alte cercuri, să lărgiţi orizontul.

CAPRICORN: Poate-o să vă şi odihniţi şi câteva ore diseară o să ieşiţi şi cu fiinţa iubită la plimbare, la un spectacol. Se poate să reveniţi la o dragoste mai veche pentru că nu puteţi renunţa dacă ştiţi că numai alături de acel om puteţi fi fericiţi, merită luptat pentru el, ea.

VĂRSĂTOR: O revedere emoţionantă şi o poveste de dragoste se poate rescrie frumos, pentru că iubirea nu s-a stins. Întâlnire importantă, poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să ştiţi dacă relaţia va continua aşa cum v-aţi dorit sau trebuie să veniţi cu ceva proaspăt, nou, neapărat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult