Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 10 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o reușită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 10 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu destul neprevăzut. Apar veşti, situaţii care ne pot pune în dificultate dar o s-avem prezența de spirit şi o să găsim resurse interioare să ne descurcăm frumos.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne meargă bine dacă ne bazăm strict pe forţele noastre.

Horoscop 10 decembrie 2019 SĂGETĂTOR

 

O să strângeţi banii care sunt împrăştiaţi care-n cotro, să aveţi pentru cumpărăturile de tot felul, c-o să aveţi multe de luat. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vin cu propuneri de afaceri şi o să vă gândiţi până în ianuarie dacă e în stilul vostru, sau nu e de voi.

Horoscop 10 decembrie 2019 CAPRICORN

 

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care poate fi poartă de lansare într-o nouă aventură profesională. Vă răscolesc nişte discuţii mai vechi, or fi amintiri care vă obliga să vă revizuiţi atitudinea - să-l convingeţi pe acel om că nu sunteţi vinovaţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 VĂRSĂTOR

 

E posibil să câştigaţi bani din particular şi să vă descurcaţi cu toate plăţile din perioada asta de sfârşit de an. Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă arătaţi interesaţi de acea persoană, mai ales dacă abia aţi ieşit dintr-o relaţie care nu era bună pentru voi.

Horoscop 10 decembrie 2019 PEŞTI

 

V-aşteaptă cineva în altă localitate, poate-o să plecaţi din ţară şi vă-ntoarceţi după Revelion. O să mai luaţi câte ceva nou pentru casa şi o să vă pregătiţi în amănunt pentru sărbători, ca să nu vă lipsească nimic, poate pentru că vi se-ntâmplă ceva deosebit, aveţi o stare anume.

Horoscop 10 decembrie 2019 BERBEC

 

Poate-aveti nişte datorii morale, materiale faţă de nişte oameni care v-au sărit în ajutor când aţi avut cea mai mare nevoie. O reuşită după lungi aşteptări, or să vi se recunosca nişte merite, o să primiţi bani, v-alegeţi şi cu oferte de lucru pe care o să le-analizaţi până în ianuarie şi-atunci vă decideţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 TAUR

 

O să trebuiască să rezolvaţi o problemă contractuală şi poate-o să apelaţi la un avocat, vă consultaţi cu nişte oameni pricepuţi la regimul legilor. Sunt multe de făcut, acum pe ultima sută de metri şi susţinere aveţi din diferite părţi şi o să daţi gata toate urgenţele şi-o să vă rămână timp şi pentru voi, să mai şi respiraţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 GEMENI

 

O să mai strângeţi nişte bani şi le pregătiţi nişte surprize alor voştri, printre care şi o excursie, o plecare-n vacanţă. Poate-o s-aveţi nişte întâlniri să vedeţi la ce proiecte o să lucraţi anul viitor, c-apar nişte oferte care vă ţin în priză, vă întreţin curiozitatea vie.

Horoscop 10 decembrie 2019 RAC

 

Cineva dintr-o fostă relaţie mai cere nişte lămuriri în speranţa că mai puteţi fi împreună, c-o să vă convingă până la urmă. Va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul, o să ieşiţi şi pe la mondenităţi, poate strângeţi nişte fonduri pentru cei care n-au de niciunele.

Horoscop 10 decembrie 2019 LEU

 

O s-aveţi de luat nişte bani de la serviciu, dar şi din particular vin nişte rămăşiţe care-or să vă prindă bine. Din banii strânşi vă luaţi ceva aparatură nouă, şi copiilor o să le cumpăraţi ce v-au rugat, ca să nu lăsaţi toate aceste lucruri pentru ultima clipă, c-or să fie prea multe de rezolvat.

Horoscop 10 decembrie 2019 FECIOARĂ

 

E posibil să deveniţi şi mai apropiaţi de cineva care a tot încercat să vă scoată la o cafea să va-mprieteniti, dar nu v-aţi lăsaţi convinşi. Poate va trebui să faceţi nişte drumuri ca să luaţi diverse lucruri pentru voi, dar şi pentru familie şi prieteni - şi-o să fie obositor, dar cu folos pentru toată lumea.

Horoscop 10 decembrie 2019 BALANŢA

 

O să cereţi poate nişte bani în plus, în avans poate, şi se rezolvă, zilele astea - şi o să vă relaxaţi financiar. Apar solicitări de ultimă oră la serviciu şi-o să daţi zor să nu vi se poată reproşa nimic, să faceţi figură bună, să candidaţi şi la un titlu - de angajat model.

Horoscop 10 decembrie 2019 SCORPION

 

O să urgentaţi nişte demersuri să puteţi pleca în vacanţă, să vă luaţi banii şi să vă mai puteţi ocupa şi de alte lucruri. O să vă angajaţi poate în mai multe proiecte pentru că va fi o conjunctură favorizantă şi nu vreţi să pierdeţi ocazia mai ales că sunteţi în formă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult