Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Este greu pentru familie”. Mărturiile făcute de soția lui Bruce Willis. A spus totul despre boala actorului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Soția lui Bruce Willis a vorbit pentru prima dată, fără rezerve, într-un interviu despre demența soțului ei, la mai mult de un an de când actorul a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive.  

Modelul Emma Heming Willis, căsătorită din 2009 cu starul din „Greu de Ucis", spune că acum soțul îi este un „partener de îngrijire".

Împreună au două fete. Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, mai are trei fete adulte din prima căsătorie, cu actrița Demi Moore.

R: Știe ce se se întâmplă? Este conștient de asta?

Emma Heming Willis: „Greu de știut...E greu să trăiești cu demență. Este greu atât pentru persoana diagnosticată, cât și pentru familia sa. Lucrurile nu stau altfel nici pentru Bruce, nici pentru mine sau pentru fetele noastre”.

R: Cum a fost pentru voi când ați aflat care este diagnosticul?

Citește și
Bruce Willis
Sotia lui Bruce Willis i-a interzis acestuia sa mai execute cascadorii

Emma Heming Willis: „Cred că a fost, deopotrivă, binecuvântare și blestem. Când am înțeles în sfârșit ce este cu el nu a fost mai puțin dureros, dar a fost cumva o ușurare. El este darul care continuă să ofere. Dragoste. Răbdare. Putere”.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie

Heming Willis a participat la emisiunea Today pentru a vorbi despre această boală în cadrul Săptămânii Mondiale de Conştientizare asupra Demenţei Frontotemporale, unde a spus cât de dificil a fost pentru actor şi familia acestuia să facă faţă diagnosticului.

Prezentatoarea emisiunii americane, Hoda Kotb, a întrebat-o pe soţia actorului dacă acesta este conştient de ceea i se întâmplă, la care femeia a răspuns că este „greu de ştiut".

Cu toate acestea, ea a subliniat, de asemenea, că, în ciuda diagnosticului actorului, „lucruri frumoase" se întâmplă în continuare în vieţile lor şi a spus că Willis ar fi vrut ca ea şi fiicele lor să continue să simtă „bucuria vieţii".

Actorul Bruce Willis s-a retras în 2022, după anunţul că suferă de afazie, o tulburare de limbaj.

Confirmarea demenţei de care suferă, care afectează lobul frontal al creierului şi provoacă tulburări de comportament, precum şi tulburări de vorbire, a venit în luna februarie a acestui an, după un comunicat transmis de familia sa pe reţelele de socializare, iar de atunci rudele au avut grijă de actor.

Timp de aproape patru decenii, Willis a jucat în numeroase producţii de succes, începând cu „Die Hard" (1988) şi continuările acestuia, dar şi în alte titluri precum "Armageddon" (1998) sau „The Sixth Sense" (2001).

De asemenea, a câştigat un Glob de Aur (a fost nominalizat de cinci ori) şi un Emmy (din trei nominalizări).  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult