Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Când am văzut inelul, am leșinat puțin.” Logodnica lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez, a povestit cum a fost cerută în căsătorie

Magnatul din domeniul tehnologiei, Jeff Bezos și Lauren Sanchez s-au logodit în urmă cu câteva luni, dar abia acum au fost de acord să povestească în detaliu despre cel mai frumos moment din viața lor.  

Sanchez, jurnalistă de televiziune care a devenit ulterior pilot de elicopter, a dezvăluit detaliile într-un articol publicat luni de Vogue, citează Insider.

Bezos a pus întrebarea la începutul acestui an, ascunzând inelul sub perna lui Sanchez după o cină între patru ochi, potrivit articolului.

„Când a deschis cutia și am văzut inelul, cred că am leșinat puțin", a declarat ea pentru Vogue.

În luna mai a apărut vestea că Bezos și Sanchez s-au logodit. Relația celor doi a devenit publică în ianuarie 2019, când The National Enquirer a publicat mesaje pe care și le trimiteau cei doi, la scurt timp după ce Bezos și fosta soție MacKenzie Scott au anunțat că divorțează.

Bezos și Sanchez au lucrat împreună în ultimii ani.

Citește și
milioane dolari
Fulgerător. Cum a pierdut 5 miliarde de dolari într-o singură zi unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Sanchez este vicepreședinte al Bezos Earth Fund, asociația de 10 miliarde de dolari al logodnicului ei pentru combaterea schimbărilor climatice, iar compania ei de producție aeriană filmează materialele promoționale pentru compania aerospațială a lui Bezos, Blue Origin. De asemenea, ea intenționează să conducă o misiune exclusiv feminină cu Blue Origin anul viitor.

În această vară, cuplul a petrecut mult timp călătorind la bordul noului iaht de 500 de milioane de dolari al lui Bezos.

Sanchez a declarat abia așteaptă să fie doamna Bezos, însă nu a spus când va avea loc nunta.

Lauren Sanchez: „Încă ne gândim la nuntă. Reporter: Va fi mare? Va fi în străinătate? Lauren Sanchez: Nu știm încă. Suntem logodiți doar de cinci luni!”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult