Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A redescoperit pasiunea. N-ar putea fi mai fericit”. Noi detalii despre cuplul Brad Pitt și Ines de Ramon. FOTO

Brad Pitt pare a fi foarte fericit în relația sa Ines de Ramon. Se pare că actorul a redescoperit ce înseamnă iubirea și pasiunea, a declarat o sursă în exclusivitate pentru PEOPLE.

După ce PEOPLE a confirmat că dublul câștigător al premiului Oscar, în vârstă de 60 de ani, Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, locuiesc împreună în casa lui din California, o persoană apropiată celor doi, spune că mutarea a fost un pas normal și natural în relația lor.

„Petreceau atât de mult timp împreună la el acasă, încât a fost logic ca Ines să se mute cu el. Brad este foarte fericit și adoră să petreacă timp cu ea. Să se mute împreună a fost un lucru firesc”, spune sursa confidențială.

Cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în noiembrie 2022, sursele susținând că se întâlneau deja de câteva luni.

Anterior, de Ramon, care este șefa departamentului de vânzări en-gros pentru Anita Ko Jewelry, s-a despărțit de actorul Paul Wesley în 2022, după trei ani de căsnicie. Pitt, între timp, s-a despărțit de Angelina Jolie în 2016, după ce au început să se întâlnească în 2005 și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2014.

Citește și
Brad Pitt
Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cariera fabuloasă a actorului de la Hollywood | GALERIE FOTO

„De la divorț, Brad a mai avut relații, dar nu serioase. Aceasta este prima relație serioasă de după divorț, iar el a redescoperit pasiunea și nu ar putea fi mai fericit de atât”, a mai spus sursa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult