Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A murit în brațele mele”. O vedetă care și-a pierdut ambii părinți într-un interval scurt de timp a povestit drama vieții ei

Vedeta show-ului de televiziune „I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!” (Sunt celebru...Scoate-mă de aici!), Nella Rose, a suferit o durere imensă înainte de a se alătura emisiunii de la ITV. În doar patru ani ea și-a pierdut și mama și tatăl.  

Tânăra de 26 de ani a câștigat și mai mult simpatia oamenilor de când s-a alăturat reality-show-ului ITV.

Originară din Belgia, Nella s-a mutat în Marea Britanie împreună cu familia sa la vârsta de șapte ani. Și-a dovedit rapid talentul de prezentatoare după ce a devenit celebră pe YouTube. Vedeta a fost coprezentatoare la Catfish UK și chiar și-a lansat propriul podcast. Cu toate acestea, pe când se afla în vârful carierei, Nella a trecut prin mai multe evenimente tragice.

Vedeta și-a pierdut tatăl în mai 2020, anunțând vestea sfâșietoare urmăritorilor ei de pe Instagram cu următorul mesaj: „Odihnește-te în pace tati. Să te privesc suferind în ultima lună a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viața mea, dar cel puțin nu mai suferi".

Nella a promis, de asemenea, că îl va face pe răposatul ei tată „cel mai mândru tată dintotdeauna în anii ce vor urma”.

Citește și
Sunt celebru
Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este astăzi, de la ora 21:30! Telespectatorii decid marele câștigător

„Știu că ești încă alături de [mine] la fiecare pas", a spus ea, conform Mirror.

O altă tragedie care i-a marcat viața este pierderea mamei. Nella și-a pierdut și mama la vârsta de 19 ani, în 2016, în același an în care și-a lansat canalul de YouTube.

„A murit literalmente în brațele mele... Este cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat în viața mea. Încă nu mi-a trecut, sunt destul de sigură că nu-mi va trece niciodată. Nu mă văd vindecându-mă de asta prea curând", a spus ea în 2018.

Nella a vorbit anterior despre faptul că a fost evacuată din casă împreună cu fratele ei mai mare, în timp ce era încă la universitate, la scurt timp după ce mama ei a murit.

„Planul meu era să locuiesc în casa părinților mei până la 25 de ani", a spus ea.

„Nici măcar nu eram pe lista de așteptare pentru un apartament din consiliu... Am primit o notificare de 30 de zile pentru a pleca", a explicat ea.

Vedeta s-a mutat apoi într-o reședință universitară din Leicester, unde studia pentru o diplomă în sociologie.

În ciuda faptului că părea că este fericită și că are o carieră în plină ascensiune, Nella a recunoscut că s-a luptat enorm în această perioadă neagră.

„În realitate, eram o persoană fără adăpost care trăia dintr-o valiză, trăind din canapea în canapea și din pat în pat", a recunoscut ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult