Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vicarul gay s-a împăcat cu iubitul său român, chiar dacă tânărul îi este infidel

Fostul vicar Philip Clements s-a împăcat cu iubitul său de origine română, Florin Marin. Bărbatul de 80 de ani a declarat că va rămâne alături de modelul de 25 de ani, indiferent dacă acesta “va mai călca și strâmb”.

Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017 și s-au mutat în România, dar relația s-a terminat câteva luni mai târziu, după ce vicarul i-a cumpărat un apartament în Capitală. Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten din Kent.

Însă, într-un nou interviu acordat recent tabloidului The Sun, cei doi sunt din nou împreună, iar relația lor este mult mai puternică. “Îl iubesc foarte mult, dacă ne-am fi despărțit definitive aș fi fost extrem de trist”, a declarat Clements.

“Este un bărbat drăgut, un bătrânel adorabil”, a declarat și Florin Marin.

Clements spune că deocamdată cei doi locuiesc separat deoarece Florin lucrează în Spania, iar Philip este în Marea Britanie, însă comunică foarte mult pe WhatsApp pentru a menține “aprinsă flacăra iubirii”. Fostul vicar a mai adăugat că spear ca în viitor, cei doi să locuiască împreună

Citește și
Philip Clements
Vicarul gay, lăsat pe drumuri de fotomodelul român, a anunțat că s-au împăcat: „Îi voi lăsa averea mea”

“Philip a trebuit să se schime mult pentru a mă înțelege cu adevărat, să-mi înțeleagă trecutul și cultura. Uneori nu mă înțelege în totalitate, nu gândim la fel”, povestește Florin.

“Asta este și frumusețea relației noastre. Suntem diferiți, nu suntem deloc plictisitori”, a declarat fostul vicar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult