Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vama şi Aloe Blacc, la Neversea! Plaja Modern, pregătită pentru cei mai mari DJ ai lumii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Litoralul de pregăteşte de ''Neversea'', iar unii dintre cei mai mari DJ ai lumii, printre care şi Armin Van Buuren, şi-au confirmat deja prezenţa pe plaja ''Modern''.

 

Organizatorii au anunţat şi alţi artişti, care vor însufleţi atmosfera. Este vorba despre trupa Vama şi de Aloe Blacc, cel care alături de Avicii a cucerit lumea cu piesa "Wake me up".

Aloe Blacc este artistul care a cântat versurile melodiei "Wake me up". Piesa a fost mixata de DJ Avicii, găsit, din păcate, fără suflare în luna aprilie.

Producător de muzică american, dar şi actor, om de afaceri şi un mare filantrop, Aloe Blacc este cunoscut şi pentru hiturile "I need a dollar" şi "The Man".

În mai puţin de la o lună, el va urca pe scenă principală a festivalului Neversea. La fel şi trupa Vama.

Citește și
neversea
ARMIN VAN BUUREN, la Neversea! Surprizele verii pentru cel mai aşteptat festival de la malul mării

Pe 8 iulie, apusul de la malul Mării Negre va fi acompaniat de muzică de pe cel mai nou album, în limba engleză, al trupei Vama - "Better". Dar și de bine cunoscutele melodii "Nu am chef azi" sau "Perfect fără tine".

Organizatorii au anunţat că plaja Modern redevine casa festivalului Neversea, în perioada 5-8 iulie, cu accesul principal dinspre portul Tomis. Anul acesta, fanii vor avea la dispoziţie peste 110 mii de metri pătraţi.

Aceştia încă mai pot profita de prețul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, de 449 de lei plus taxe. În curând, acestea vor costa 550 de lei, plus taxe. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.neversea.com.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult