Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde și când își va sărbători Madonna ziua de naștere. Artista va împlini 66 de ani și a ales un loc inedit

Madonna îşi va sărbători vineri împlinirea vârstei de 66 de ani cu un tur privat de seară al celebrului sit arheologic italian Pompei, au declarat oficialii citaţi de AP.

Prefectul din Napoli, Michele Di Bari, a negat speculaţiile presei italiene conform cărora cântăreaţa plănuia o mare petrecere de aniversare în oraşul antic, distrus în anul 79 d.Hr. de erupţia Muntelui Vezuviu. El a confirmat însă că Madonna plănuia un tur privat de seară, vineri, care avea un caracter pur cultural.

„Ea iubeşte Pompei, iubeşte parcul arheologic şi abia aşteaptă să vină”, a declarat el marţi reporterilor.

Timp de decenii, arheologii au excavat ruinele din Pompei, descoperind în mod regulat fresce frumos conservate, ceramică şi, chiar săptămâna aceasta, un nou set de rămăşiţe umane.

Madonna, a cărei familie provine din regiunea italiană Abruzzo, se află în Italia de mai multe zile, aparent ca oaspete al designerilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

Citește și
madonna in barcelona
Madonna, dată în judecată de un fan pentru "pornografie fără avertisment" la un concert. Ce s-a întâmplat pe scenă

Marţi seara, ea a fost filmată în timp ce făcea o plimbare de seară în staţiunea ligurică Portofino, purtând dantelă neagră şi o umbrelă. Ulterior, ea a luat cina împreună cu cele două fiice ale sale şi cu anturajul său la faimosul restaurant Puny din Portofino, în piaţa principală.

Madonna şi-a încheiat „Celebration Tour” în luna mai cu un concert gratuit pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult