Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un actor cunoscut pentru rolul din Harry Potter și seria Cernobîl a murit la doar 54 de ani

Actorul Paul Ritter care a jucat în seria "Harry Potter", precum și în mini-seria TV ”Cernobîl”, a murit la vârsta de 54 de ani, a confirmat agentul său.

Potrivit Agerpres, care citează agfenția DPA, actorul suferea de o tumoră cerebrală și a murit luni seara.

El a fost cunoscut pentru roluri în filme celebre, precum vrăjitorul Eldred Worple în "Harry Potter and the Half-Blood Prince" din 2009, pentru rolul lui Guy Haines în filmul din seria James Bond "Quantum of Solace" din 2008 şi pentru rolul lui Martin Goodman în serialul de comedie britanic "Friday Night Dinner".

Soţia sa Polly şi fiii săi Frank şi Noah au fost lângă actor când acesta a murit, potrivit unui comunicat publicat marţi de agentul său.

"Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară", a declarat agentul său.

Citește și
Cernobîl, după 3 decenii
Cernobîl ar putea deveni obiectiv turistic. "Efectul exploziv" al seriei HBO

"Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm", a mai spus el.

În miniseria Cernobîl, el a jucat rolul inginerului Anatoli Diatlov de la Centrala Nucleară Cernobîl.

Această producție de televiziune a primit recenzii extraordinar de bune și a câștigat respectul iubitorilor de seriale, care i-au dat o notă foarte mare în topul IMDb

Miniseria, formată din şase episoade, spune povestea tragicului accident nuclear de la Cernobîl, dar şi a oamenilor direct implicaţi în gestionarea crizei. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult