Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un actor celebru habar nu a avut până acum ce se întâmplă în lume cu coronavirusul: ”Wow!”

În timp ce lumea întreagă este copleșită de știrile privind pandemia cu coronavirus, există cel puțin o persoană care a reușit să rămână neinformată.

Potrivit Lad Bible, este vorba despre actorul și muzicianul Jared Leto, care habar nu a avut ce se întâmplă în toată lumea, după ce s-a retras în deșert pentru 12 zile.

El a recunoscut recent acest lucru pe contul său de Twitter, susținând că a fost ”total izolat” și că nu a avut niciun fel de comunicare cu lumea exterioară.

”Wow. Acum 12 zile am început o mediație tăcută în deșert. Am fost total izolați. Fără telefon, fără comunicații, etc. Habar nu am avut ce se întâmplă în afară”, a spus actorul.

„Ieri am pășit într-o lume total diferită. Una care ne schimbă pentru totdeauna. Pur și simplu devastator, ca să nu spun mai mult. Primesc mesaje de la familie și prieteni din întreaga lume și mă pun la curent cu ce se întâmplă”, - a mai scris Jared pe Twitter, marți, 17 martie.

Citește și
Tom Hanks a ieșit din spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Tom Hanks a ieşit din spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Până marți, 17 martie, numărul cazurilor confirmate cu coronavirus din lume a depășit numărul de 180.000. Peste 7.000 de oameni au murit, iar aproximativ 80.000 s-au vindecat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult