Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiști din Statele Unite la Electric Castle. ”Cea mai bună zi din viața mea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 40 de mii de persoane venite la Bonţida, județul Cluj, din toate colțurile ţării, dar și de peste hotare, s-au distrat în prima noapte a Festivalului Electric Castle.

A plouat doar cu bună dispoziție, iar atmosfera a fost încinsă, la propriu, de părintele muzicii hip-hop, Grandmaster Flash, dar și de DJ-ul britanic Elderbrook. Petrecerile s-au terminat abia în zorii zilei.

Festivalul de muzică Electric Castle a adunat laolaltă toţi pasionaţii de muzică şi voie bună. Elderbrook, DJ-ul britanic cu milioane de fani în toată lumea, este cel care a dat startul distracţiei, pe una dintre scenele din grădina castelului Banffy, de la Bonţida.

Tinerii au dansat neîncetat, mai ales când şi-au văzut idolul în carne şi oase: Grandmaster Flash. Artistul american, acum în vârstă de 61 de ani, este considerat părintele muzicii hip-hop, iar miercuri seară a remixat piese celebre din toate timpurile.

Fan: "Grandmaster Flash pentru noi e o legendă.”

Citește și
electric castle
Electric Castle, gata de start. Cât costă cazarea pe 5 nopți la o pensiune

Într-un alt colţ al domeniului, sute de tineri au uitat de grijile cotidiene şi s-au lăsat cuprinşi de magia muzicii. Un bărbat a venit tocmai de peste ocean ca să ia parte la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din sezon.

Turist străin: "Doamne! Este cea mai bună zi din viaţa mea. Sunt din New Mexico, Super Paco este în clădire."

Petrecerile şi concertele vor continua şi joi. Pe scena principală este aşteptată trupa americană Limp Bizkit, dar şi scoţienii de la Chvrches.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult