Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudor Chirilă şi Irina Rimes, pe scena "About Us". Planurile celui mai tânăr antrenor de la "Vocea"

Your browser doesn't support HTML5 video.

About Us - concertul care a reunit pe aceeaşi scenă mai mulţi artişti - i-a ţinut în picioare pe fanii trupei Vama, dar şi ai Irinei Rimes, vineri seară, la Arenele Romane din Bucureşti.

Cel mai tânăr antrenor de la Vocea României a susţinut pentru prima dată un concert pe scena din Parcul Carol, iar colegul ei, Tudor Chirilă, a făcut un show de neuitat. Cu o energie care i-a molipsit încă din primele minute pe fanii trupei Vama, Tudor Chirilă a interpretat într-un stil caracteristic piese de pe albumul în limba engleză, dar şi pe cele consacrate.

Nostalgici, fanii au cântat într-un glas alături de artist. Pentru prima dată la Arenele Romane şi Irina Rimes şi-a impresionat fanii cu vocea sensibilă. Artista s-a aşezat pe scenă şi a cântat alături de public.

"Asta fac de fiecare dată când când cânt piesa Cosmos, am nevoie să simt pământul mai aproape şi să simt şi publicul. E cel mai emoţionant moment, cred că pentru asta fac muzică."

Cel mai tânăr antrenor de la Vocea României a vorbit şi despre planurile de viitor. „Lansez un album în toamna asta o să fac şi un concert de lansare."

Citește și
pianist piata Victoriei
Moment inedit în fața Guvernului. Un artist celebru și-a adus pianul în Piața Victoriei. VIDEO

Pe scenă a urcat şi trupa Robin and the Backstabbers.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult