Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Transformare uluitoare pentru Maria Sharapova. Cum arată acum frumoasa sportivă

Maria Sharapova nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite femei din lumea tenisului și nu este de mirare că o urmăresc peste 4 milioane de oameni de Instagram.

Frumoasa sportivă le-a arătat fanilor în cea mai recentă imagine publicată pe contul de Instagram că are o nouă tunsoare, schimbare la care a apelat după perioada de auto-izolare.

S-a lăsat pe mâna stiliștilor, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor: un bob lung și ondulat, o tunsoare care îi încadrează perfect trăsăturile frumoase ale feței. Selfie-ul a strâns rapid sute de mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

În luna februarie a acestui an, mai exact pe data de 26 februarie, frumoasa și talentata rusoaică a anunțat că se retrage din lumea tenisului, iar motivul a fost pus pe seama accidentărilor mult prea dese.

Sharapova a câștigat de-a lungul carierei sale 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult