Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o rusoaică. Cine este Elsina Khayrov. GALERIE FOTO

Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, a fost vazut în timpul unei ieși romantice în oraș, alături de Elsina Khayrova, o socialistă rusă și fost model.

După despărțirea devastatoare de Hayley Atwell, anul trecut, și după zvonurile privind o idilă cu Shakira, la începutul acestui an, se pare că cel mai cunoscut burlac de la Hollywood ar fi din nou îndrăgostit, potrivit Express.

Tom Cruise, care are o slăbiciune binecunoscută pentru stilul de viață din Marea Britanie, a fost văzut în timpul unei întâlniri romantice sâmbătă, alături de Elsina Khayrov.

Tânăra de 36 de ani și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în lumina reflectoarelor, la fel ca și Tom Cruise, nu doar ca fost model, ci și ca fiică a unui important parlamentar rus.

Elsina, care este, de asemenea, mamă a doi copii, a revenit de curând la viața sentimentală, după ce anul trecut a dus o luptă acerbă pentru divorț.

Citește și
tom cruise
Tom Cruise a apărut în fața publicului dintr-un cinematograf înainte să înceapă proiecția noului film „Misiune Imposibilă”

O sursă a declarat pentru Daily Mail că cei doi sunt „în mod clar un cuplu”, întrucât starul de la Hollywood părea „îndrăgostit” de tânăra rusoaică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult