Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținute teatrale prezentate la Paris. Gaultier și-a sedus publicul cu noua colecție

La Paris continuă prezentarea colecţiilor de haute-couture pentru primăvara-vara anului 2019. Designerul Elie Saab şi-a sedus publicul cu o colecţie diafană şi feminină.

Iar copilul teribil al modei, Jean-Paul Gaultier, a prezentat o colecţie exuberantă şi spectaculoasă ca întotdeauna.

Ca de obicei, designerul libanez Elie Saab a prezentat o colecţie de rochii demne de covorul roşu. Inspirată de atmosfera caldă a Caraibelor, colecţia se intitulează "Vida Paraiso". Creatorul de modă a folosit mult auriu, dar şi nuanţe pastelate de roz, verde şi albastru, alternând mătăsurile vaporoase şi broderiile fine cu muselina şi satinurile grele.

Aplicaţiile scânteietoare în ton cu nuanţa rochiei au fost nelipsite. Iar parada s-a încheiat cu o somptuoasă rochie de mireasă ocru cu broderii aurii.

În schimb, Jean Paul Gaultier şi-a deschis paradă cu obişnuitele dungi marinăreşti, care au luat pe parcurs o alură tot mai pronunţat orientală. Designerul francez în vârstă de 66 de ani a sfârşit prin a livra o viziune teatrală asupra Asiei.

Citește și
moda Paris
Colecţiile celor mai mari creatori prezentate la Paris. Chanel a mizat pe minimalism

A folosit culori tari, pe care le-a combinat cu îndrăzneală şi le-a accesorizat cu peruci în tonuri la fel de aprinse. Colecţia a cuprins însă şi o diafană rochie din voal negru, purtată de dansatoarea americană de burlesque Dita von Teese. Sau o crinolină verde transparentă, şi o rochie de mireasă amintind de un evantai japonez.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult