Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținuta excentrică a lui Sam Smith care a împărțit internetul în două. Semnificația costumului de latex, explicată de designer

Designerul care l-a îmbrăcat pe Sam Smith pentru ceremonia Brit Awards 2023, a explicat semnificația ținutelor bizare.  

În weekend, cântărețul a șocat publicul cu apariția sa excentrică de pe covorul roșu de la The O2 Arena. Sam Smith a fost costumat într-un gogoșar din latex, care i-a lăsat cu adevărat surprinși pe cei prezenți.

Ținuta gonflabilă a lui Smith a fost concepută de casa de modă Harri, cu sediul la Londra, fondată de Harikrishnan Keezhathil Surendran Pillai, absolvent al masteratului în modă la London College of Fashion, scrie LAD Bible.

„Sam a primit o mulțime de comentarii urâte, recent, după lansarea „Unholy”, legat de corpul său. Am vrut să-i creez o imagine în care Sam nu a fost pus niciodată”, a spus designerul care l-a îmbrăcat pe Sam Smith.

Designerul, care și-a înființat un studio în Londra după ce a primit o viză de talente globale în Marea Britanie, a recunoscut: „Nu aș vinde niciodată acei pantaloni de cauciuc, dar da, oamenilor le plac, sau îi urăsc”.

Citește și
harry styles
Nominalizări la Brit Awards 2023. Când va avea loc decernarea premiilor

Costumul sălbatic al cântărețului a împărțit internauții în două tabere.

O persoană de pe Twitter a scris: „Cineva a pus sunetul mersului lui Squidward peste Sam Smith și nu pot respira”.

Altul a spus: „Deci, se pare că ținuta lui Sam Smith de la Brit Awards este atât un omagiu adus unor artiști precum David Bowie, cât și o afirmație despre rușinea corporală pe care a primit-o în ultima vreme. În timp ce văd viziunea, el încă pare inconfortabil. Ținuta îmi amintește de Missy, dar el nu dă 'Supa, Dupa Fly'”.

În timp ce un al treilea a comentat: „Poate că nu-mi plac întotdeauna ținutele pe care le alege Sam Smith, dar îmi place încrederea lui în sine în timp ce le poartă”.

 

Incidentul vestimentar vine la doar o săptămână după ce Smith a devenit prima persoană non-binară care a câștigat un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare a unui duo/grup pop - împreună cu Kim Petras, interpreta cântecului, care a devenit prima femeie transsexuală care a câștigat din categoria sa.

Performanța lor incendiară, în care Smith a purtat o pălărie cu coarne de diavol și a fost înconjurat de dansatori îmbrăcați în robe de satin roșu, a fost, fără surpriză, criticată de conservatori.

Ca răspuns la o persoană care i-a acuzat pe cântăreți că îi învață pe copii să se „închine” lui Satana, senatorul Ted Cruz a replicat: „Acest lucru... este... malefic”.

În timp ce prietena republicană a lui Cruz, Marjorie Taylor Greene, a spus: „Nu, nu, nu: „La Grammy a avut loc prestația demonică a lui Sam Smith și a fost sponsorizată de Pfizer. Iar Biserica Satanică are acum o clinică de avort în NM care le cere pacientelor sale să efectueze un ritual satanic înainte de a presta servicii. Creștinii americani trebuie să treacă la treabă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult