Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tallulah Willis, în ipostaze romantice alături de iubitul ei. Cine a cucerit-o pe fiica cea mică a lui Demi Moore

Tallulah Willis pare să își fi găsit liniștea alături de Dillon Buss, cel cu care a apărut pentru prima dată în public în februarie.

 

Fiica cea mică a lui Demi Moore și Bruce Willis a postat mai multe imagini din vacanța pe care cei doi îndrăgostiți o petrec la reședința actriței din Idaho.

Tânăra de 26 de ani a publicat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie mov, format din două piese, în care a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei. 

Tallulah Willis este deschisă față de urmăritorii de pe contul de Instagram, unde povestește constant despre problemele mentale de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu dismorfia și tulburare obsesiv-compulsivă, explicând cât de important e să aibă persoane care să o ajute în această perioadă.

Fiica celebrilor actori și-a făcut debutul în cinematografie în 1995, alături de mama ei, în producția The Scarlet Letter, dar până la urmă s-a reorientat spre cariera de designer vestimentar.

Citește și
hoti deghizati
Indivizi deghizati in Donald Trump au spart mai multe bancomate in Italia. Hotii s-au inspirat dintr-un film cu Bruce Willis

Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult