Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Starea lui Kevin Hart, după teribilul accident rutier. Anunțul făcut de soția sa

Kevin Hart este "conştient" şi se simte "bine", a dat asigurări soţia sa, după teribilul accident de maşină în care a fost implicat recent actorul, relatează marţi Evening Standard.

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a suferit "leziuni majore la spate", după ce maşina în care se afla a părăsit carosabilul, intrând într-un şanţ duminică.

 

Soţia sa, Eniko Parrish, a declarat pentru TMZ că vedeta din "Ride Along" se descurcă "grozav", iar medicii se aşteaptă ca acesta să îşi revină complet după accidentul din Los Angeles.

Conform publicaţiei, actorul se recuperează, după ce, potrivit unor surse, ar fi trecut printr-o operaţie de succes la spate.

Citește și
kevin hart
Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Oscarul va avea loc fără un prezentator oficial

"O să fie bine", le-a declarat soţia reporterilor în faţa spitalului. "E bine, toată lumea e bine. Slavă Domnului", a completat ea.

Parrish, care are un fiu în vârstă de 21 de luni, Kenzo, cu Kevin şi este mama vitregă a celorlalţi doi copii ai actorului, a adăugat că actorul "este conştient".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult