Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sora unui celebru artist a murit în urma unui stop cardiac. Avea doar 18 ani

Sora unui membru al formației One Directon a murit la vârsta de 18 ani, în urma unui stop cardiac. Tânăra aspira la o carieră în modă și era foarte populară pe rețelele sociale. Doar pe Instagram, avea peste 1 milion de fani.

Vedeți în galeria foto a acestui articol imagini cu tânăra! Louis Tomlinson a fost informat despre moartea surorii sale, miercuri, iar artistul și-a anulat apariția la Comic Relief. Felicite și Louis și-au pierdut mama din cauza leucemiei, în 2016.

Cântărețul mai are cinci frați, inclusiv gemeni, toți sub vârsta de 6 ani. Membrul formației One Direction era cel mai mare dintre ei.

Scotland Yard a declarat că poliția a fost chemată miercuri, 13 martie, de către serviciul de ambulanță din Londra, la ora 12:52, la o adresă în urma unor informații despre o femeie care a avut un stop cardiac.

"O femeie de 18 ani a fost declarată moartă la fața locului", se arată în declarație. Acesta a adăugat: "O examinare post-mortem va avea loc cât de curând".

Citește și
One Direction - Getty
Membru al trupei One Direction, arestat pe aeroportul din LA. Louis Tomlinson, implicat intr-o altercatie cu un paparazzo

Louis a lansat o melodie săptămâna trecută, inspirată de durerea pe care a simțit-o în urma morții mamei sale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult