Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sofia Vergara are un nou iubit, după divorțul din vară. Cum a fost surprinsă vedeta în timpul unei întâlniri romantice. FOTO

Sofia Vergara s-a bucurat de o ieșire în oraș alături de noul ei iubit, chirurgul Justin Saliman. Noul cuplu a ieșit în oraș pentru a lua cina la localul celebrităților, „Giorgio Baldi”, din Santa Monica.

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, a arătat uimitor într-o fustă lungă animal print și un top neagru fără bretele. Ea a ales o pereche de pantofi înalți și o geantă negară clasică de la un cunoscut designer, scrie Daily Mail.

Vedeta și-a anunțat divorțul de actorul Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, în luna iulie, după opt ani de căsnicie.

Jurata de la America's Got Talent a mai fost surprinsă la întâlniri cu chirurgul ortoped din Beverly Hills în ultima lună.

Prima lor ieșire a avut loc luna trecută la Funke din Beverly Hills, iar o sursă apropiată a artistei a declarat atunci pentru People că Sofia „se întâlnește și se distrează.”

Citește și
jlo anastasia
Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Oprah, prezente la petrecerea aniversară de 25 de ani a brandului Anastasia Beverly Hills

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult