Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Shakira a vorbit despre viața după divorț. De ce spune că e mai bine să fie singură. „M-am simțit sfâșiată”. FOTO

Chiar dacă a fi o mamă singură poate fi o provocare, Shakira se bucură din plin de libertate. Cântăreața s-a destăinuit în legătură cu găsirea unui echilibru între statutul de mamă singură și cariera sa, într-un interviu pentru Apple Music cu Zane Lowe.  

În special, ea simte că cariera ei muzicală a înflorit acum că s-a despărțit de fostul ei soț Gerard Piqué, cu care are doi copii, potrivit Business Insider.

„Într-un fel, e bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos”, a declarat Shakira pentru Lowe.

Când încă ducea o viață de femeie căsătorită în Barcelona, îi era greu să muncească pentru o piesă nouă, a declarat Shakira.

„A fost un fel de relație de dragoste-ură, uneori, pentru că de fiecare dată când trebuia să fiu chemată în studio pentru a-mi face treaba, eșuam. Simțeam că îmi lăsam familia nesupravegheată. Au fost momente în care chiar nu mi-a plăcut. Știi, mă simțeam vinovată. M-am simțit sfâșiată”, a mai spus vedeta.

Dar de când s-a mutat la Miami cu fiii ei, după despărțirea de Piqué, lucrurile se simt „total diferit” a mărturisit cântăreața.

Citește și
Shakira
„Femeile nu mai plâng.” Shakira va lansa un nou album după o pauză de şapte ani

Ea a mai precizat că a avut spațiul și timpul necesar pentru a se concentra asupra muncii sale și ca pregătește deja proiecte noi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult