Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serialul „Stranger Things” va avea un spin-off. Netflix a confirmat oficial

Serialul „Stranger Things” va continua și sub forma unui spin-off, producție adiacentă care are legătură cu desfășurarea evenimentelor din serialul principal, a anunțat platforma de streaming Netflix.

Un spin-off al serialului ”Stranger Things”, succesul răsunător al Netflix, este în curs de dezvoltare de către creatorii săi, fraţii Duffer,

Saga ”Stranger Things”, una dintre cele mai vizionate de pe Netflix, îmbină genurile ştiinţifico-fantanstic, horror şi aventuri adolescentine într-o poveste a cărei acţiune este plasată într-un orăşel american din anii 1980, unde un grup de adolescenţi luptă cu monştrii care au apărut dintr-o dimensiune paralelă, transmite AFP, agenție citată de news.ro.

Cel de-al patrulea sezon, difuzat recent, a fost în fruntea clasamentului platformei Netflix al serialelor în limba engleză, care ia în considerare numărul de ore vizionate în 28 de zile de la lansarea unui serial.

Sezonul 4 din Stranger Things are deja 1,15 miliarde de ore vizionate, o cifră care ar trebui să crească şi mai mult, deoarece ultimul episod a fost difuzat abia săptămâna trecută. La nivel mondial, doar seria sud-coreeană Squid Game a reuşit să o depăşească în clasament.

Citește și
Stranger Things
Netflix Australia a picat după lansarea "Stranger Things 4: Volumul 2"

Fraţii Matt şi Ross Duffer, creatorii şi regizorii serialului, au spus că intriga serialului Stranger Things va fi definitiv finalizată pe parcursul unui al cincilea sezon, însă au stârnit curiozitatea fanilor, afirmând într-o scrisoare deschisă că „multe alte poveşti incitante au rămas nespuse în lumea Stranger Things”.

Miercuri, Netflix a confirmat că un ”serial spin-off Stranger Things bazat pe o idee originală a fraţilor Duffer” este în lucru.

Universul întunecat şi ciudat va face şi el subiectul unei adaptări teatrale, regizate de Stephen Daldry (din serialul ”Coroana” - ”The Crown”).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult