Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Selena Gomez, apariție elegantă în New York. Ce ținută a purtat la proiecția comediei muzicale "Emilia Pérez". GALERIE FOTO

Selena Gomez a avut o apariție elegantă la proiecția comediei muzicale "Emilia Pérez", regizată de Jacques Audiard. Evenimentul a avut loc miercuri, în New York.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani - care a fost criticată de fani pentru că i-a oferit unui bărbat fără adăpost o bancnotă de 20 de dolari - a fost văzută în afara unui hotel alături de actrița Avatar, în vârstă de 46 de ani, scrie Daily Mail.

Cele două au avut roluri principale în filmul "Emilia Pérez", care va fi disponibil pe Netflix în SUA și Marea Britanie începând cu 13 noiembrie.

Selena Gomez a optat pentru o ținută neagră și spectaculoasă. Artista a purtat o bluză elegantă, pantaloni largi și un blazer lăsat descheiat. Ea și-a zompletat look-ul cu o curea in talie, o geantă de la un brand celebru și o pereche de pantofi cu toc.

Comedia muzicală "Emilia Pérez", regizată de Jacques Audiard, reprezintă propunerea Franţei pentru o nominalizare la categoria "cel mai bun lungmetraj internaţional" la gala premiilor Oscar din martie 2025, a anunţat miercuri Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din această ţară, informează AFP.

Citește și
premiile Emmy
Cele mai spectaculoase ținute de la premiile Emmy 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu | GALERIE FOTO

Filmat în spaniolă, acest lungmetraj, care oscilează între un thriller dark şi coregrafii pe ritmuri de reggaeton, spune povestea transformării unui baron al drogurilor mexican, care îşi schimbă viaţa şi devine femeie. Comedia a câştigat Premiul Juriului la cea mai recentă ediţie a Festivalului de Film de la Cannes şi le-a adus, de asemenea, un premiu de interpretare colectiv actriţelor Zoe Saldana, Selena Gomez şi interpretei sale principale, artista transgen Karla Sofía Gascón.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult