Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secretul ținut ascuns timp de 8 sezoane Game of Thrones. Kit Harington a mărturisit totul

Actorul britanic Kit Harington, starul din Game of Thrones, a dezvăluit că filmările pentru serialul fenomen au fost un chin.

Într-un interviu acordat revistei Esquire, Kit a dezvăluit un secret ținut ascuns timp de opt sezoane. Deși s-a mai plâns de  faptul că greutatea costumului personajului său Jon Snow a fost foarte mare, este pentru prima dată când Kit Harington spune că cel mai mult l-au chinuit tocurile.

“Costumul cântărea 15 kg și trebuia să port toată această greutate pe umeri o zi întreagă. Deci, 15 kg timp de 10 ore. Apoi, mai aveai și sabia, care cântărește și ea vreo 2 kilograme. În plus, purtam tocuri deoarece sunt prea scund și aveau nevoie să arăt mai înalt decât alte personaje, deci aveam pe mine aproape 25 de kg purtând tocuri", a mărturisit actorul britanic.

Această dezvăluire intervine la scurt timp după ce Kit Harington a povestit cum a fost rănit în timpul filmărilor pentru primul episod al ultimului sezon.

Într-un video din culisele producției, postat de HBO, actorul de 32 de ani a descris momentul în care filma o scenă cu dragoni, iar unul dintre testicule i-a fost prins într-un mecanism ca o menghină.

Citește și
Game of Thrones, sezonul 8
Audiențe record la debutul Game of Thrones. Ce s-a întâmplat cu serverele HBO

”Dragonul s-a răsucit brusc și testiculul meu a fost prins, nu am avut timp să strig ”Stop!” și am fost învârtit în aer. Mi-a trecut atunci prin cap: ”O să mor aici, atârnând de testicule, la propriu”, a povestit actorul britanic.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult