Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Salman Khan, păzit de polițiști înarmați, după ce locuința sa a fost ținta unui atac armat. Mesajul Iuliei Vântur

Your browser doesn't support HTML5 video.

Familia actorului indian Salman Khan este în alertă, după ce doi bărbați înarmați au deschis focul, în urmă cu câteva zile, asupra locuinței sale din Bombay.

Indivizii au tras întâi asupra apartamentului de la etajul 1 în care locuiește starul, apoi au tras mai multe focuri de armă în aer.

Salman Khan era acasă în momentul respectiv si a scăpat nevătămat. De atunci, este păzit non-stop de polițiști înarmați.

Martoră a acestui incident, Iulia Vântur ne-a transmis că este în siguranță.

Ulterior, Kahn a difuzat un comunicat în care califică incidentul drept „profund tulburător”.

Totodată, Salman Kahn respinge zvonurile lansate de pretinși apropiați, potrivit cărora la mijloc ar fi fost doar o lovitură de imagine, adică un fals menit să-i facă publicitate.

Citește și
iulia vantur
Iulia Vântur: „De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit”. Ce cadou i-a dat Măruță pentru Salman Khan

De altfel, polițiștii indieni i-au prins deja pe cei doi atacatori. Ar fi membri ai unei grupări interlope, care l-ar avea de mult timp în vizor pe faimosul actor. În 1998, Khan a ucis, la o vânătoare, două căprioare dintr-o specie considerată sacră, pe motiv că ar fi reîncarnarea unui guru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult