Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Românii au talent”, sezonul 13. Rapperul Gim: Veniți la preselecție, o să vi se schimbe viața

Your browser doesn't support HTML5 video.

De aproape două săptămâni, colegii noștri din echipa de producție a show-ului "Românii Au Talent" au pornit prin țară în căutarea celor mai curajoși și talentați concurenți pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii, unul care se anunță a fi #magic.

Suntem siguri că emoțiile sunt mari, iar entuziasmul și mai mare, pentru că toți cei care se află acum la preselecții se gândesc că ar putea fi câștigătorii marelui premiu.

Duminică dimineață, caravana a ajuns la Timișoara, iar alături de visătorii noului sezon se află și Ghintan Ion Mihail, cu numele de scenă GIM.

El a reușit să ajungă până în marea finală a sezonului 11, și, datorită voturilor celor de acasă, a ocupat locul 2.

Cosmin Stan: Ce le-ai spune celor care încă mai stau pe gânduri, dacă să se înscrie sau nu la preselecțiile Românii au talent?

Citește și
Darius Mabda
Cine este Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” - sezonul 12

Gim: ”Eu am stat pe gânduri 4 ani de zile până să apuc să ajung să merg sau să mă sune cineva din producție că hai, băiatul-le, că ești talentat. Ba, din contră, producția mă tot suna an de ani să merg la Români au talent și eu nu mă duceam.

Deci poate nu ești convins, poate crezi că o să râdă toată țara de tine, poate crezi că o să râdă colegii și o să fie, tot, în viața ta penibil, crede-mă că nu o să fie așa. O să ți se schimbe viața, o să pui un zâmbet părinților pe față, prietenilor și cei ce te-au urât o să te iubească dintr-o dată!”

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult