Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii au talent 2023. Sara Piliego, micuța dansatoare care a obținut un golden buzz de la Bobonete

Sara Piliego este golden buzz-ul lui Mihai Bobonete la Românii au talent 2023. Cu numărul său de dans contemporan, transpus pe un monolog despre depresie, Sara i-a tăiat respirația comediantului, iar acesta a răsplătit-o trimițând-o direct în semifinale.

Sara Piliego are 12 ani, s-a născut în Italia, dar locuiește acum în România alături de părinții săi. Marea sa pasiune este dansul și spune că nu are timp pentru nimic altceva. Ia ore de balet, dans și gimnastică și visul ei este să ajungă dansatoare pe marile scene din lume, de la Opera din Paris la Scala din Milano.

Tatăl ei este italian și a cunoscut-o pe mama Sarei în România, când a venit în țară cu afaceri. Ambii ei părinți au fost sportivi de performanță, tatăl ei a jucat baschet până la 35 de ani, iar mama sa a fost gimnastă. Acum, mama Sarei este avocat, iar tatăl ei conduce propriile afaceri.

În acest moment toată familia este în România și sunt de părere că aici, Sara poate avea parte de o educație mai bună, poate primi cursuri de dans mai calitative.

Sara a început să facă balet acum cinci ani , a mers pe la diferite școli de dans, iar de patru ani de zile face dans contemporan de performanță.

Dansul contemporan care i-a înmărmurit pe jurații de la Românii au talent 2023

Tânăra dansatoare spune că visează de mult timp să vină la Românii au talent. Își dorea atât de tare să ajungă aici, încât visa la propriu că este pe scenă, în fiecare noapte de vineri, după ce se uita la emisiune.

Cei patru jurați de la Românii au talent, sezonul 13, au fost pur și simplu fascinați de numărul Sarei. Mihai Bobonete a decis, însă, să o trimită direct în semifinale, cu un golden buzz. „Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment, cap coadă a fost as. Aș merge pe mâna ta și te-aș trimite direct în semifinale, ca să câştigi și tu anul acesta Românii au Talent”, au fost cuvintele lui Bobonete înainte de a apăsa butonul auriu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult