Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rock and Roll Hall of Fame 2021. Cine sunt marii premianți ai galei din acest an

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tina Turner, Rapperul Jay-Z și trupa Foo Fighters au fost marii premianți ai galei „Rock and Roll Hall of Fame” de anul acesta.

Ceremonia a avut loc în Cleveland, Ohio, şi a strâns laolaltă zeci de vedete.

În ultimul moment și-a retras participarea Brian Adams, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Artistul urma să cânte în semn de omagiu la ceremonia de premiere a Tinei Turner.

Jennifer Lopez şi LL Cool J au dat starul distracţiei. După o pauză de aproape 2 ani şi jumătate, gala Rock and Roll Hall of Fame s-a ţinut din nou cu public.

Pe lista cântăreţilor premiaţi anul acesta s-a aflat Jay Z, devenind astfel primul artist rap inclus în Hall of Fame.

Citește și
biserica
Restaurarea bisericii de lemn din Urşi, marele câștigător la Premiile Europene pentru Patrimoniu

„Vreţi să mă faceţi să plâng în faţa acestor albi”, a spus Jay-Z.

Din promoţia 2021 a panteonului muzicii pop-rock mai face parte şi Tina Turner. Un ropot de aplauze a răsunat în momentul în care a fost rostit numele artistei de 81 de ani. Dar legendara cântăreaţă nu a fost prezentă să-şi ridice personal trofeul. În schimb, o apariţie surpriză în timpul show-ului a fost cea a lui Eminem, greu de recunoscut după schimbare de look.

Registrul a fost schimbat de formaţia Foo Fighters.

După un mini-concert, membrii trupei au urcat din nou pe scenă pentru a sărbători includerea pe lista celor care au facut istorie in muzica moderna.

„Vreau să îi mulţumesc managerului nostru, Sam, producătorului John Silva şi întregii lui echipe care ne-a ajutat să câştigăm o grămadă de bani. Vă mulţumim!”, a declarat trupa Foo Fighters.

Potrivit regulilor, un artist sau o formaţie se califică pentru Rock and Roll Hall of Fame abia după ce trec 25 de ani cel putin de la lansarea primului album. Pentru această ediţie, comisia a trebuit să aleagă dintre 16 candidați, printre care Iron Maiden sau Rage Against The Machine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult