Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regina TikTok-ului din România a rămas fără cont. ”Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară” VIDEO

Andreea Bostănica, numită și regina TikTok-ului din România, a rămas fără contul personal de Instagram, pe care rețeaua i l-a transformat, fără explicații, într-unul memorial.

 

Andreea Bostănica este, la doar 16 ani, unul dintre cei mai influenți vloggeri din Republica Moldova și România, tânăra din Chișinău fiind cunoscută ca regina TikTok-ului pe ambele maluri ale Prutului.

„Scrie că am murit”, a declarat tânăra, potrivit Unimedia.

Vloggerița a încercat să-l restabilească, dar ca răspuns a primit un mesaj în care i-au transmis „condoleanțe și înmormântare ușoară”.

Drept urmare, Andreea a realizat un video pentru a-și anunța fanii că este vie. „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. M-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”, a transmis vloggerița.

Citește și
lamu
O vloggeriță din China a fost ucisă de fostul soț în direct. A stropit-o cu benzină și i-a dat foc

Andreea Bostănica și-a început cariera de vlogger în 2017, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe/ influencerițe din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563 mii de abonați), Instagram (682 mii de urmăritori) și pe TikTok (3,1M followers).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult