Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Producție Marvel cu vedete feline. Goose revine în atenția spectatorilor români începând cu 8 noiembrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unul dintre cele mai așteptate filme cu super eroi ajunge miercurea viitoare pe marile ecrane.  

„Familia Marvel" are, însă, un personaj mai puțin obișnuit în prim-plan: pisica Goose, sub blana căreia se ascunde un extraterestru teribil.

În filmul Captain Marvel, lansat în 2019, pisica Goose a cucerit inimile tuturor. În continuarea acelei povești, două pisici portocalii au jucat rolul lui Goose. Felinele, aproape identice, au împărțit sarcinile din platou pentru a nu fi copleșite de stresul care se acumulează de obicei pe platourile de filmare.

Nia DaCosta, director: „Goose a avut două pisici care au jucat rolul ei: Nemo și Tango. Sunt actori fantastici”.

Nemo a participat chiar la întâlnirea cineaștilor cu presa, la Londra, unde a făcut o mică demonstrație ca să arate cât de bine se pricepe să execute comenzi.

Citește și
Albă ca Zăpada
Albă ca Zăpada, dar fără pitici. A fost făcută publică prima imagine din film

Pe lângă cele două pisici adulte, la filmările pentru noul film intitulat „The Marvels" au participat și mai mulți pisoi care i-au cucerit pe membrii echipei, chiar și pe cei care se declară alergici.

Nia DaCosta, director: „În plus, am mai avut niște pisoi, o mulțime de pui foarte amuzanți. Cred că erau vreo 20. A fost minunat să le alergăm pe aici. Eu țineam una, sunt alergică, dar tot țineam pisoii. A fost ceva minunat, cei mai tari. A fost superb”.

Brie Larson, cea care îi dă viață personajului Căpitanul Marvel, suferă de alergie severă la pisici, așa că locul i-a fost luat pe alocuri de dubluri și de efectele speciale. În film revine și Samuel L. Jackson, în rolul lui Nick Fury, iar Iman Vellani și Teyonah Parris joacă rolurile celorlalți membri ai familiei Marvel.

Filmul va fi lansat în România pe 8 noiembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult