Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum se simte Prințesa de Wales

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în această săptămână, la aproape trei luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Când s-a întâlnit cu veteranii celui de-al Doilea Război Mondial în Portsmouth, Anglia, pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z, William a fost întrebat de un veteran dacă Kate „se simte mai bine”, portivit Yahoo News.

William a mai spus: „Da, se simte mai bine și i-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

Kate, care are trei copii cu William, a anunțat într-un mesaj video în martie că a fost diagnosticată cu cancer, după ce a suferit o operație abdominală în ianuarie. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit. Potrivit Palatului Kensington, Kate a început să facă chimioterapie la sfârșitul lunii februarie.

Kate a rămas departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul. Palatul a spus despre revenirea ei la îndatoririle oficiale că va face acest lucru doar atunci când îi vor recomanda medicii.

Citește și
printul william
Regele Charles i-a cedat Prințului William o funcție de conducere în Armata Britanică

Și William și-a luat o pauză scurtă pentru o perioadă de timp de la îndatoririle publice după ce a fost anunțat diagnosticul lui Kate.

El a revenit la muncă la jumătatea lunii aprilie, vizitând o organizație non-profit din Surrey, unde voluntarii i-au oferit felicitări cu urări pentru Kate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult