Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul interviu acordat de Alec Baldwin după tragicul incident de pe platoul „Rust”: Nu am apăsat pe trăgaci

Alec Baldwin a acordat primul interviu după incidentul de pe platoul „Rust”, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost omorâtă.

În promo-ul interviului acordat pentru ABC News, prezentatorul George Stephanopoulos i-a cerut lui Alec Baldwin să confirme faptul că în scenariu nu scria că trăgaciul trebuie să fie apăsat. Actorul a dezvăluit că nu l-a apăsat niciodată.

Baldwin: Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci.

Prezentator: Deci nu ați apăsat niciodată pe trăgaci?

Baldwin: Nu, nu, nu. Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva și nu aș apăsa pe trăgaci. Niciodată.

Citește și
Alec Baldwin
Alec Baldwin este acuzat că a ''jucat ruleta rusească'' înainte de a împușca o femeie pe platoul de filmare

Invitat la emisiunea Good Morning America, prezentatorul George Stephanopoulos l-a descris pe Alec Baldwin ca fiind devastat, însă extrem de sincer și deschis. Acesta a menționat că actorul a răspuns la fiecare întrebare și a discutat despre directoarea de imagine, despre întâlnirea cu familia ei și despre ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi.

În cadrul interviului, Alec Baldwin a spus că nu are „nicio idee” cum a ajuns un glonț real în acel pistol, care trebuia să fie încărcat cu gloanțe oarbe sau cartușe false. De asemenea, actorul a mai spus că acest incident este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat vreodată.

În urmă cu aproximativ o lună, Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza. Pe numele actorului a fost deschis un dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult