Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima imagine cu Jeremy Renner după accidentul grav. Actorul s-a fotografiat pe patul de spital și a transmis un mesaj | FOTO

Actorul Jeremy Renner, care a suferit un accident grav în timp ce deszăpezea drumul de acces către locuința sa, a postat o fotografie de pe patul de spital în care apare lovit la față. 

Imaginea care a fost apreciată de peste 700.000 de utilizatori este însoțită de mesajul: „Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele amabile. Sunt prea bulversat acum ca să scriu. Vă trimit dragoste tuturor”.

În urma accidentului, actorul Jeremy Renner a suferit „un traumatism toracic contondent şi leziuni ortopedice". El a fost spitalizat în stare critică.

Luni, Jeremy Renner a suferit două intervenţii chirurgicale. Agentul său, Sam Mast, a explicat: „Rămâne la terapie intensivă, în stare critică, dar stabilă”, menţionând că actorul „face progrese şi este treaz, vorbeşte şi e binedispus”.

Nevada, zona în care locuieşte actorul, a fost lovită de o furtună puternică în ajunul Anului Nou, care a provocat întreruperi de curent pentru 35.000 de gospodării din mai multe comitate.

Citește și
Jeremy Renner
Jeremy Renner, grav accidentat. Actorul cunoscut din seria Marvel este în stare critică

Potrivit site-ului TMZ, care citează martori, actorul s-a rănit în timp ce conducea un utilaj de deszăpezire pentru a degaja drumul de acces către casa sa, poziționată în munţii dintre California şi Nevada. Maşinăria s-ar fi răsturnat peste picioarele sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult