Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima declarație a familiei DJ-ului Avicii după moartea lui

Familia DJ-ului Avicii a transmis primul comunicat după moartea acestuia prin care arată recunoștință pentru toți cei care și-au arătat aprecierea față de activitatea muzicianului. 

Familia lui Avicii, pe numele lui real Tim Berling, de 28 de ani, a făcut prima declarație la trei zile după moartea lui. În comunicatul de presă, familia exprimă aprecierea pentru gesturile făcute de fanii din toată lumea pe parcursul weekend-ului trecut, relatează The Independent.

”Vrem să vă mulțumim pentru sprijin și cuvintele plină de dragoste despre fiul și fratele nostru. Suntem foarte recunoscători oricui a iubit muzica lui Tim. Mulțumim pentru toate inițiativele pentru a-l onora pe Tim, inclusiv adunările publice, clopotele de biserică bătute în ritmul muzicii lui, omaginiile de la Coachella și momentele de tăcere din jurul lumii”, a scris în comunicat familia.

Rudele lui Tim au adăugat că sunt ”reconoscătoare” pentru că le-au lăsat să sufere în tăcere în ”aceste momente dificile” și doresc ”să continue astfel”.

Avicii a murit pe 20 aprilie, în Oman. Cauza decesului DJ-ului suedez este deocamdată un mister, însă artistul avea probleme de sănătate de mai mulţi ani.

Citește și
avicii
Ce a făcut Avicii cu doar o zi înaintea morţii. Ultima fotografie cu DJ-ul în viață

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult