Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premiile Emmy 2019. "Urzeala Tronurilor" a câştigat şi bătălia finală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premiile Emmy 2019. "Urzeala Tronurilor" a câştigat şi bătălia finală - a primit trofeul pentru cel mai bun serial dramatic la ultima gala Emmy la care mai putea participa.

Premiile Emmy 2019. La decernarea premiilor considerate Oscarurile televiziunii, ultimul sezon al producţiei a fost desemnat pentru a patra oară la rând cel mai bun serial dramatic.

A egalat astfel recordul deţinut până acum de "Mad Man". Totodată, numărul trofeelor Emmy câştigate de-a lungul celor opt sezoane a ajuns la 59 - un record absolut în istoria producţiilor de televiziune.

În acelaşi timp, ediţia cu numărul 71 a galei a fost marcată de câteva decizii neaşteptate.

Show-ul "Fleabag", produs de Amazon, a fost marea surpriză - a câştigat patru premii importante, inclusiv la categoria "cel mai bun serial de comedie", unde a învins marile favorite .

Citește și
stirile pro tv
"100 de ani în 100 de zile". 2008: Știrile ProTV câștigă premiul EMMY pentru jurnalism

"Cernobîl" a primit zece premii, printre care pentru "cea mai bună miniserie TV".

Lista celor mai importante trofee atribuite duminică seară la Los Angeles

Cel mai bun serial dramatic - "Game of Thrones" Cel mai bun serial de comedie - "Fleabag" Cea mai bună miniserie TV - "Chernobyl" Cel mai bun lungmetraj de televiziune - "Bandersnatch" ("Black Mirror") Cel mai bun serial cu scenete de varietăţi - "Saturday Night Live" Cel mai bun talk-show - "Last Week Tonight With John Oliver" Cel mai bun program-competiţie de tip reality-show - "Ru Paul's Drag Race" Cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie - Bill Hader ("Barry") Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie - Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag") Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic - Billy Porter ("Pose") Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic - Jodie Comer ("Killing Eve") Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie - Tony Shalhoub ("The Marvelous Mrs. Maisel") Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie - Alex Borstein ("The Marvelous Mrs. Maisel") Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic - Peter Dinklage ("Game of Thrones") Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic - Julia Garner ("Ozark") Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Jharrel Jerome ("When They See Us") Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Michelle Williams ("Fosse/Verdon") Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Ben Whishaw ("A Very English Scandal") Cea mai bună actriţă în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Patricia Arquette ("The Act") Cea mai bună regie a unui serial de comedie - Harry Bradbeer ("Fleabag") Cea mai bună regie a unui serial dramatic - Jason Bateman ("Ozark") Cea mai bună regie pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Johan Renck ("Chernobyl") Cea mai bună regie a unui serial de varietăţi - Don Roy King ("Saturday Night Live") Cel mai bun scenariu pentru un serial dramatic - Jesse Armstrong ("Succession") Cel mai bun scenariu pentru un serial de comedie - Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag") Cel mai bun scenariu pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Craig Mazin ("Chernobyl") Cel mai bun scenariu pentru un show de varietăţi - ("Last Week Tonight with John Oliver")

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult