Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Penelope Cruz și Antonio Banderas au fost vedetele serii la Festivalul de Film de la Veneția

Your browser doesn't support HTML5 video.

După seara inaugurală cu filmul lui Almodovar „Madres Paralelas”, Penelope Cruz a revenit pe covorul roșu al Festivalului de film de la Veneția.

De data aceasta, cu filmul „Competiția Oficială” in care joaca alături de alt spaniol faimos, Antonio Banderas. Pe de altă parte, și Oscar Isaac a bifat. După fantasticul „Dune”, el si-a prezentat miniseria „Scene din căsătorie”, unde vedeta feminină este Jessica Chastain.

Penelope Cruz și Antonio Banderas au fost vedetele serii la festivalul de film de la Veneția. El a venit, însă, de mână cu soția lui Nicole Kimpel.

Filmul spaniol, al cărui registru trece de la comedie la dramă, este intitulat „Competiția oficială” și, ironia nu trece neobservată, chiar este în competiția oficială pentru Leul de aur.

Cruz joacă rolul unei renumite cineaste, recrutrată de un antreprenor miliardar, care, pe nepusă masă, se hotărăște să creeze un film de referință. Banderas interpretează rolul unui star adulat de la Hollywwod, căruia i se alătură un actor de teatru mai radical de felul lui, interpretat de argentinianul Oscar Martinez.

Citește și
festival
A început Festivalul de Film de la Veneția. Ce vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu

La conferința de presă, au vorbit despre experiențele lor la filmări și despre rutina și ciudățeniile unora dintre actorii alături de care au jucat.

„Am lucrat cu un actor care făcea de fiecare dată așa înainte să filmăm o scenă. Prima dată când l-am auzit am crezut că e o vacă în încăpere... Chiar era foarte enervant”, a spus Antonio Banderas.

„Dacă mă gândesc la personajele mele din unele filme, de exemplu, odată nu m-am epilat cu săptămânile și aveam dinții murdari. A trebuit să lucrez astfel cu autorul cărții. Iar când au venit să mă vadă cei din familia mea, m-au privit și m-au întrebat: Ce e în neregulă cu tine? Ce ai pățit?”, povestit Penelope Cruz.

De multă vreme sunt prieteni, dar nu formează un cuplu în viața reală. Oscar Isaac si Jessica Chastain au vorbit despre scenele intime din miniseria „Scene din căsătorie”, in regia lui Hagai Levi.

Este un remake modern după un serial clasic suedez din anii '70, în regia lui Ingmar Bergman, care examinează iubirea, căsătoria și divorțul prin ochii personajelor interpretate de Chastain și Isaac.

Jurnaliștii au vrut să știe cum explorează scenele din dormitor, la filmare, doi actori care se știu bine, dar nu au și relații intime în viața reală.

„Este o binecuvântare și un blestem. Binecuvântare, pentru că încrederea vine imediat. Nu mai trebuie să se cunoască reciproc. Nu mai trebuie să fie politicoși, să se întrebe dacă nu îl ofensează pe celălalt. Dar e și dificil. Mai vrei și o pauză, pentru că e ca și când, mereu, fiecare dintre cei doi știe ce e în mintea celuilalt”, a spus Jessica Chastain.

„E grozav, pentru că, așa cum a spus și Jessica, nu trebuie să-ți mai bați capul cu toate chestiile care, în mod obișnuit, te-ar preocupa (la asemenea filmări). Totuși, este și o experiență intensă, pentru că îți pasă mult de cealaltă persoană”, a completat Oscar Isaac.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult