Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Obiectiv din Islanda, devastat din cauza lui Justin Bieber. Ce a făcut artistul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Justin Bieber a făcut ravagii în Islanda la propriu. Canionul în care cântăreţul a filmat un videoclip a fost luat cu asalt de milioane de turişti, admiratori ai artistului canadian.

Acest lucru nu a fost însă văzut cu ochi buni de autorităţile locale. Acestea au decis să închidă accesul spre canion, pe motiv că oamenii nu fac altceva decât să îl distrugă.

Aceasta este scena care i-a determinat pe admiratorii lui Justin Bieber să ia cu asalt un canion din sudul Islandei.

Turistă: "Îmi aduc aminte cum Justin Bieber a venit în acest loc şi a început să păşească pe acest vârf. Mi s-a părut uimitor, aşa că ne-am decis să vizităm acest loc şi să îl vedem cum arată în realitate."

Cu toate acestea, canionul, devenit peste noapte faimoas datorită videoclipului cântăreţului canadian, este acum baricadat.

Citește și
Justin Bieber a fost fotografiat în timp ce-și lovește soția
Justin Bieber, surprins lovindu-și soția în public. GALERIE FOTO

Turiştii care vin în zonă special pentru a se fotografia în ipostaze asemănătoare celebrului artist sunt acum întorşi din drum. Dar nu se lasa convinşi cu una, cu două.

Hanna Johannsdottir, pădurar: "Au încercat să mă mituiască. Unii mi-au oferit mâncare tradiţională din ţara lor, alţii o excursie în Dubai."

Autorităţile spun că dacă Justin Bieber nu ar fi venit aici, nu s-ar fi creat toată această situaţie.

Gudmundur Ingi Gudbrandsson, Ministrul Mediului: "În apărarea lui Justin Bieber pot spune că această zonă nu avea garduri sau locuri special amenajate care îţi arătau pe unde să păşeşti. Dar pe de altă parte, să calci în picioare majoritatea vegetaţiei şi să mergi pe marginea unei stânci nu este un model de urmat. Pentu că, dacă mulţimea îl urmează, aşa cum am văzut, acest lucru poate duce la efecte dramatice asupra întregii zone."

Un alt obiectiv turistic, devenit brusc popular în Islanda tot de pe urma lui Justin Bieber, este şi epava unui avion american, care s-a prăbuşit în anii '70 în sudul Islandei.

Inga Palsdottir, agent de turism: "Nimeni nu s-a gândit la ea până în acel moment. Stătea acolo de ani buni, până când cineva s-a gândit să danseze pe ea şi să facă un videoclip. Iar acum este unul dintre cele mai vizitate locuri din Islanda."

Autorităţile islandeze nu văd cu ochi buni nici alte două locuri: o cascadă şi un gheţar, unde s-au filmat câteva scene din ultimul sezon Urzeala Tronurilor. Anul trecut peste 2 milioane de oameni au vizitat Islanda, fata de numai 600.000, în urmă cu 8 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult