Justin Bieber, surprins lovindu-și soția în public. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 01-04-2019 21:58
Justin Bieber a fost fotografiat în timp ce-și lovește soția
Profimedia

Cântărețul Justin Bieber a fost surprins, duminică, în Los Angeles, în timp ce o lovește pe soția sa Hailey „în glumă”. Imaginile apar la o săptămână după ce a anunțat că ia o pauză de la muzică și că vrea să „dedice mariajului său”.

În același mesaj, Bieber declara că „a iubit-o din tot sufletul și că o mai iubește pe Selena Gomez”, fosta lui prietenă, dar că este „îndrăgostit până peste cap de soția sa.”

În fotografii, cei doi apar glumind pe un bulevard din Los Angeles, în timp ce mănâncă înghețată, informează The Sun. La un moment dat, el o lovește pe soția sa peste față și o împinge, dar totul pare să fie făcut în spirit de glumă.
În urmă cu o săptămână, Justin Bieber le-a transmis fanilor că trece printr-o perioadă grea.

„Am citit multe mesaje în care îmi spuneați că vreți un nou album. M-am torturat toată tinerețea. Am realizat că și voi ați văzut că sunt nefericit în timpul ultimului tur și nu merit asta. Nici voi nu meritați asta. Plătiți bani să veniți și să vă distrați la concert, iar eu sunt incapabil să vă ofer asta. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat și acum încerc să repar anumite probleme cu care cei mai mulți dintre noi se confruntă. Nu vreau să cedez, vreau să îmi susțin mariațul și să devin tatăl care îmi doresc să devin”, le-a transmis el fanilor.

„O iubesc pe Selena, dar sunt îndrăgostit de soția mea”

 

În același mesaj, el a precizat că fosta sa iubită „ocupă în continuare un rol special în viața sa.”

„O iubesc pe Selena și mereu va avea un loc special în sufletul meu, dar sunt îndrăgostit până peste cap de soția mea. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Acest răspuns este pentru toți omenii imaturi care îi transmit mesaje lui Hailey de genul: „o să se întoarcă la Selena” sau că „Selena e mai bună pentru mine.” Nu aveți nicio idee ce e bun pentru mine. Hailey este mireasa mea . Dacă nu vă place asta, înseamnă că nu mă susțineți.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO