Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Notă de plată de 148.840,5 lei lei, într-un club din Mamaia. Cine a achitat-o

Unul dintre actorii din filmul ”Miami Bici” a achitat o notă de plată uriașă la petrecerea pe care a dat-o weekend-ul trecut într-un club din Mamaia. Nu mai puțin 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro a plătit controversatul Mișu Popescu.

148.840,5 lei a fost nota de plată la finalul petrecerii de sâmbătă noaptea dată de actorul și politicianul Mișu Popescu în clubul Nuba din Mamaia, scrie Replica de Constanța.

Șampania a fost adusă cu alai și artificii pentru Mișu Popescu și prietenii săi, iar aroganța costat la final 30.000 de euro. Starul din ”Miami Bici” a fost însoțit de iubita sa, Eliana, iar după petrecere a plecat direct la aeroport, cu destinația Miami.

Citește și
Turiste la mare
În plin sezon, preţurile de pe litoralul românesc ating noi culmi. Cât costă o zi în Vama Veche

Numele real al lui Mișu Popescu, cunoscut și sub titulatura de Mișu Pricopsitu, este Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban în perioada în care președintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007. În aceeași perioadă, Popescu a fost numit administrator la Compania Națională de Drumuri.

Ulterior, Mișu Popescu a plecat în SUA, unde a pus bazele unei filiale ale PNL. În vila sa din Miami a fost făcută celebra comedie ”Miami Bici”, în care a jucat și Mișu Popescu, în rolul băiatului rău, numit, cum altfel, Mișu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult