Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi dezvăluri despre divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: „Este foarte dezamăgită și tristă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jennifer Lopez în vârstă de 55 de ani a depus oficial cererea de divorț marți, 20 august, la o curte superioară din comitatul Los Angeles, după luni de speculații, informează Mirror US.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru revista People că aceasta este pregătită să „meargă mai departe”, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a verii departe de soțul ei, pe fondul zvonurilor de divorț, potrivit Mirror.

Persoana din interior a dezvăluit publicației: „Ea a încercat din greu să facă lucrurile să meargă și are inima frântă. Copiii sunt o prioritate absolută, așa cum au fost întotdeauna”.

De când și-au reaprins idila, Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit o familie mixtă, asumându-și rolul de părinți vitregi pentru copiii celuilalt.

Cu toate acestea, după câteva luni dificile, cuplul a decis oficial să se despartă. O sursă apropiată a lui Jennifer Lopez a dezvăluit că vedeta s-a săturat să aștepte ca Ben Affleck să facă un efort pentru a salva căsnicia lor și este acum pregătită să „meargă mai departe”.

Citește și
Ben Affleck and Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a intentat divorţul de Ben Affleck după doi ani de căsnicie

„Este foarte dezamăgită și tristă, dar Ben nu i-a dat niciun semn că vrea să continue mariajul lor”, a mai precizat sursa.

Vestea depunerii cererii de divorț a lui Jennifer vine după ce aceasta a fost văzută recent acasă la Ben în timpul celebrării celei de-a 52-a aniversări a acestuia, săptămâna trecută. Artista s-a alăturat lui Ben și copiilor săi pentru o petrecere discretă la reședința sa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult