Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Neversea şi Untold cresc speranţa de viaţă cu 9 ani! Explicaţia cercetătorilor

Conform unui studiu realizat de O2 lectorul Universitatii Goldsmith, Patrick Fagan, a merge la un dance event sau un festival aduce o serie de beneficii, deloc de neglijat: creste speranta de viata cu 9 ani.

Participantii la studiu au declarat ca dupa ce au mers la un concert sau la un dance show, au remarcat ca sentimentul de incredere in sine a crescut cu 25%, apropierea fata de ceilalti oameni cu 25%, starea mentala marcheaza o urcare de 75 de procente, altfel spus senzatia de "sunt bine" e pe plus cu 21%.

Patrick Fagan, expert in Stiinta Comportamentala la Universitatea Goldsmith, a declarat: "Cercetarea noastra demonstreaza impactul fantastic pe care un festival, cu tot ceea ce el implica, il are asupra mentalului; un festival aduce starea de fericire. Combinand datele obtinute am venit cu cu o reteta pe care sa o "luati" o data la doua saptamani:)) Starea de fericire, energia fantastica pe care o avem in timpul unui astfel de eveniment e reteta pentru a castiga inca 10 ani."

Si la noi se anunta o vara cu poveste, cu emotii si prieteni, cu zambete, maini radicate in aer, e vara spiritului liber. Intram in circuitul de festival, de bucurie autentica, de nopti care incep devreme si se termina a doua zi la rasarit.

Evenimente precum Neversea (4-7 iulie) ori Untold (1 - 4 august) capata o importanta mult mai mare ca inainte - ambele vin cu +9 ani!

Citește și
UNTOLD
Nota 10 la Bacalaureat le aduce absolvenților un abonament gratuit la Festivalul Untold

Daca acest nou studiu vine cu o astfel de concluzie, e clar ca nu ai vreme de pierdut. Neversea e la 12 zile distanta, biletele sunt disponbile la un click distanta: https://www.neversea.com/en

Vine si magia Untold, care anul acesta va fi #SUPREME! https://untold.com/en

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult