Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mrs. Sri Lanka a rămas fără titlu după acuzaţii de corupţie împotriva concursului Mrs. World. De la ce a pornit scandalul

Mrs. Sri Lanka a rămas fără titlu după ce a acuzat de corupţie concursul american de frumuseţe "Mrs. World" pentru a explica motivul pentru care nu a câştigat competiţia, au anunţat miercuri organizatorii, relatează AFP.  

Acuzaţiile formulate de Pushpika De Silva au pătat "reputaţia Sri Lanka în lume", a declarat organizatorul concursului Mrs. Sri Lanka într-un comunicat, în care a anunţat că acesteia i-a fost retras titlul local.

El a adăugat că lui Pushpika De Silva i s-a interzis să mai folosească acest titlu pentru orice activitate promoţională.

Într-o serie de mesaje pe reţelele sociale, Pushpika De Silva a dat vina pentru eşecul ei de a deveni "Mrs. World" pe influenţa nejustificată a juraţilor. De asemenea, ea i-a acuzat pe unii membri ai propriei echipe din Las Vegas că i-au subminat şansele de a câştiga titlul mondial.

Agresată pe scenă, când i se decerna coroana de Mrs Sri Lanka

Pushpika De Silva s-a aflat deja pe prima pagină a ziarelor în aprilie anul trecut când, după ce a câştigat titlul "Mrs. Sri Lanka" în capitala Colombo, Caroline Jurie, fosta deţinătoare a titlului, încoronată Mrs. World în 2020, i-a smuls coroana de pe cap, afirmând că aceasta nu o merită.

Citește și
Cheslie Kryst
O fostă Miss SUA s-a sinucis aruncându-se de pe o clădire cu 60 de etaje. Cine a fost Cheslie Kryst

Înainte de a o agresa, Caroline Jurie afirmase că noua "Mrs. Sri Lanka" nu era eligibilă pentru că era divorţată. Însă Pushpika De Silva a declarat că este căsătorită legal, deşi separată de soţul ei.

Pushpika De Silva a fost internată pentru răni în zona capului şi a depus o plângere pentru agresiune. Caroline Jurie şi colaboratoarea ei, Chula Manamendra, au fost arestate şi apoi eliberate pe cauţiune.

Concursul "Mrs. World", destinat strict femeilor căsătorite, a fost câştigat luna trecută la Las Vegas de americanca Shaylyn Ford.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult