Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un pensionar s-a dezinfectat pe mâni la dozatorul de suc. „Are mâinile lipcioase”

Un pensionar a confundat dezinfectantul pentru mâni cu dozatorul pentru suc, într-o benzinărie. Imaginile au devenit rapid virale, iar majoritatea internauților i-au apreciat determinarea de a respecta regulile sanitare.

Întâmplarea amuzantă a avut loc într-o benzinărie din Marea Britanie, iar bătrânul a fost surprins pe înregistrările camerelor de supraveghere în timp ce își igieniza mâinile, relatează cotidianul „The Sun”.

Imediat ce a intrat, pensionarul s-a îndreptat spre dozator, și-a turnat lichidul roșu în palme, apoi și le-a frecat una de alta...respectând conștiincios regulile impuse de autorități pentru dezinfectarea mâinilor și prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Numai că pensionarul, deși, a intenția lui a fost bună, nu a nimerit recipientul cu dezinfectant, ci dozatorul cu suc carbogazos.

Imaginile au ajuns pe rețele de socializare, iar mulți dintre utilizatori i-au apreciat determinarea comentând însă că, la final, bătrânul avea mâinile curate, dar lipicioase și cu aromă de zmeură.

Citește și
nunta
Poveste emoționantă pentru doi pensionari din Belgia. Ce au redescoperit, la 60 de ani de la căsătorie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult