Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Modelul Kate Moss, provocatoare pe străzile din Paris. Cum a fost surprinsă de paparazzi ieșind dintr-un hotel. FOTO

Supermodelul Kate Moss a întors toate privirile după ce și-a făcut apariția pe străzile din Paris cu o ținută provocatoare. Vedeta în vârstă de 50 de ani a fost fotografiată miercuri de paparazzi în timp ce se îndrepta spre un eveniment.

Kate Moss a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, cu crăpătură pe picior, peste care a purtat o haină de blană cu imprimeu leopard. Ea și-a accesorizat ținuta elegantă cu o curea neagră cu detalii aurii, o geantă asortată de la un brand celebru, cizme negre înalte și o pereche de ochelari de soare. Modelul a fost surprins în timp ce ieșea din hotelul unde era cazată, scrie Daily Mail.

Kate Moss a participat la un eveniment unde fotograful de modă Mario Sorrenti a semnat exemplare ale cărții sale, la Saint Laurent Babylone.

Fotograful Mario Sorrenti, acum în vârstă de 52 de ani, avea 19 ani când a început o poveste de dragoste cu Kate, dezvăluind că a simțit că „i s-a oprit inima” când a întâlnit-o pentru prima dată la o ședință foto, în 1991.

Kate a devenit cel mai emblematic supermodel din lume, după ce a filmat renumita campanie Calvin Klein în 1993.

Citește și
kate moss
Modelul Kate Moss sărbătorește jumătate de secol. Ce apariții iconice a avut în 50 de ani | FOTO

Cu un stil unic și o prezență fermecătoare, ea a devenit un simbol al eleganței și a redefinit standardele de frumusețe. De-a lungul carierei, Kate a strălucit pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă din lume, precum Vogue, Elle sau Harper's Bazaar.

Printre aparițiile iconice, fotografiile memorabile și colaborările cu designeri de top, Moss a devenit sinonimă cu estetica boemă a anilor '90. Imaginea ei androgină și silueta zveltă au redefinit standardele de frumusețe, contribuind la o schimbare semnificativă în industria modei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult